Запад у Канади показао да за њега нема разлике између есесоваца и украјинске армије

ТРУДО СЕ ЗБОГ ОВАЦИЈА УКРАЈИНСКИМ ЕСЕСОВЦУ ИЗВИНИО ЧАК И 2SLGBTQI+ – САМО НЕ РУСИМА

Јарослав Гуњко

* Запад је створио савршену машину лицемерја. Зато је све било дивно у њиховом свету – медене обале и млечне реке и, наравно, бескрајно поштен изборни систем. Насмејани људи су на сваком кораку говорили једни другима „како сте“ и победили у Другом светском рату, који су покренули Стаљин и Хитлер. Дивни Американци су потукли све Абрамсима и приредили Нирнберг

* У том дивном свету нису журили да никоме објасне зашто СС Штурмбанфирер Вернер фон Браун није дошао ни у Нирнбершку судску чекаоницу да се поздрави са онима који су довођени на суђење пре него што је отишао у САД и постао отац америчког свемирског програма

* A канадски парламент je радосно угостио Зеленског, па почео да кличе: имамо и хероја Украјине у сали који је убијао Русе. Што је, према данашњим западним стандардима, побожна и кошерна ствар

* Када су у врху Канаде схватили да су у говнима, почели су да се правдају. Да тврде да нико међу њима није знао ни за какву СС дивизију „Галиција“. Канадски премијер Трудо је покушао да све прогласи за „руску пропаганду и дезинформације“. А када је схватио да не може да се извуче, рекао је: Дубоко жалимо што смо стајали и аплаудирали, иако смо то урадили без разумевања контекста... Било је то веома, веома болно за јеврејски народ. То је такође повредило Пољаке, Роме и припаднике 2SLGBTQI+!“ Two-Spirit – то су они који себе сматрају „истовремено сосиоцима мушког и женског духа“...

______________________________________________________

         Aутор: Игор МАЉЦЕВ, писац, новинар и публициста

         ТО ЈЕ баш невероватно. Ми се супротстављамо Западу већ скоро 10 година – ако се рачуна од 2014. године, али се и даље нечему чудимо.

         Конкретно, постојању и функционисању савршене машине лицемерја и лажи на условном Западу. Ваљда зато што још увек гајимо неке илузије које већ дуги низ година подржавају наши унутрашњи навијачи и играчи за туђи тима.

         Све је било дивно у њиховом свету – медене обале и млечне реке, цена бензина и, наравно, бескрајно поштен изборни систем. Насмејани људи су на сваком кораку говорили једни другима „како сте“ и победили у Другом светском рату, који су покренули Стаљин и Хитлер. Дивни Американци су потукли све Абрамсима и приредили Нирнберг.

         Ко данас није за Наваљног имаће и Нирнберг и Хаг.

         Управо тако функционише њихов свет правде и јаке валуте. Био је на сцени и центар Визентала, који је ловио све нацистичке злочинце и њихове саучеснике из свих земаља и већ је све похватао, а ко није ухваћен, умро је у страшним мукама.

         У том дивном свету нису журили да никоме објасне зашто СС Штурмбанфирер Вернер фон Браун није дошао ни у Нирнбершку судску чекаоницу да се поздрави са онима који су довођени на суђење пре него што је отишао у САД и постао отац америчког свемирског програма.

         На то су нам отуда говорили: „Корољева су мучили у тамницама крвави џелати НКВД“. Нису ни покушали да објасне какве везе има једно са другим.

         Наш задатак је био да запамтимо да су четири ноге добре, а две лоше.

         Нико нам није објаснио зашто се толико украјинских нацистичких сарадника и службеника Вафен СС, уз помоћ британских и америчких обавештајних служби, мирно преселило у Канаду и тамо постали угледни бирачи и чланови друштва. Уосталом, по злу чувени Украјинац Иван Демјањук, коме је суђено за учешће у убиству 25 хиљада људи, није био било ко већ службеник послератне америчке мисије (која се, иначе, отегла до данас) а затим – амерички држављанин Џон.

         У Америци нису могли да га осуде, па су га послали у Немачку, где је суђење трајало све до 2000-их, док тај стари гад није умро.

         У Нирнбергу Вермахт није проглашен за злочиначку организацију, али СС јесте.

         A канадски парламент je радосно угостио Зеленског, па почео да кличе: имамо и хероја Украјине у сали који је убијао Русе. Што је, према данашњим западним стандардима, побожна и кошерна ствар.

         Ти који су клицали, сматрали су да је убијање Руса и 1942. године било чисто прогресивна, кошерна и политички коректна ствар.

         Када су у врху Канаде схватили да су у говнима, почели су да се правдају.

         Да тврде да нико међу њима није знао ни за какву СС дивизију „Галиција“. Канадски премијер Трудо је покушао да све прогласи за „руску пропаганду и дезинформације“. А када је да не може да се извуче, почео је да говори тако да би било боље да је ћутао:

         „Дубоко жалимо што смо стајали и аплаудирали, иако смо то урадили без разумевања контекста... Било је то веома, веома болно за јеврејски народ. То је такође повредило Пољаке, Роме и припаднике 2SLGBTQI+!“

         То 2SLGBTQI+ су «Two-Spirit, lesbian, gay, bisexual, transgender, queer, intersex и тако даље.

         Two-Spirit –то су они који себе сматрају „истовремено сосиоцима мушког и женског духа“...

         Канадски херој Украјине борио се против Руса и Црвене армије, а Трудо и његови се извињавају за Холокауст. У томе нема никакве логике и нње треба је ни тражити.

         Тек је увођење у игру , 2SLGBTQI+ напросто смешно. Уосталом, нацистима је било наређено да - лезбејке не дирају, да убијају само ејеве (берлински гејеви још увек сматрају лезбејке колаборантима).

         А да све буде још гротескније, тада трансгендера није могло да буде на фронтовима. Неки су наступали у нацистичким кабареима пред господом официрима и нису се разметали својом оријентацијом, а међу Гунњковим жртваама их није било.

         И немачка амбасадорка у Канади, мадам Сабина Шпарвасер, дошла да ода почаст есесовцу. А у Немачкој се не сме имати ни SS у број аутомобила (по првим словима града где је регистрован). Немцима је паметније да их не изговарају наглас на улици и у транспорт.

         Укратко, извинивши се због канадског транса пред целим светом, идеални Запад је показао да за њега нема разлике између Вафен СС и данашње украјинске војске, да све што је руска пропаганда „лагала“ о нацизму у Украјини није уопште лаж, да је западни свет опседнут сном о убијању Руса.

          Потпуно сам сигуран да ће ускоро морати да се извињавају за још један холокауст.


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари