Украјинска деца добила и играчку «Монтирање мртвог Ивана», у продаји конзерве «Сепаратиста у павлаци»

УКРАЈИНСКО РУСОФОБСКО ЛУДИЛО СТИГЛО И ДО РЕСТОРАНА, ПРОДАВНИЦА ХРАНЕ И  ДЕЦЕ

* На полицама украјинских продавница могу наћи кобасице «Смрт Москаљу» и «Бандеровска». Биле су и торте у форми бебе која лежи на руској застави. Били су и дечји сајмови са лиснатим тестом «Тенкови на Москву и посудама за храну са «Шаурмом од москаљске деце»

* Након што их будемо победили (другачије неће бити), мораћемо са њима да живимо. Једни поред других, у једној великој земљи. А како да их преваспитамо? Нацисте су у Немачкој дуго преваспитавали – да им и помисао на «зиг хајл» буде ужасна. О томе треба размишљати и то већ сад...

______________________________________________________________

           НЕШТО заиста није у реду са многим главама у руководству Украјине. Не ради о медикаментима. Лидере «Незалэжне» не треба лечити, већ осудити на смрт. У најбољем случају, на тешке и дуге принудне радове.

           Говоримо онако како јесте.

           У украјинским продавницама, вероватно уз знање власти, појавила се интересантна «новина».

           Дечји комплет са играчкама... «Орке у прозирном паковању» («орка» - погрдан назив за руског војника у специјалној операцији).

           Одрасли својој деци активно купују «кости руских војника», док се сама украјинска деца радују играјући се «сахране Орки» са «монтирањем мртвог Ивана».

           А чему се овде чудити?

           Украјинска гебелсовска пропаганда има велики и озбиљни задатак – да објасни 40-милионском аудиторијуму да је ИСПРАВНО убијати, мучити и спаљивати људе, да се тако МОЖЕ поступати, да је то НОРМАЛНО и да се то сме и може исмевати. 

           Већ смо видели у Кијеву, Лавову, Николајеву и Харкову кексе са ликом мајки и жена погинулих руских војника, видели смо и ражњиће «Заштитник на грилу», конзерве «Сепаратиста у павлаци» и «Лугански сепаратиста», као и маринирана јаја «Рашистички трофеји», паковања «Јетра заштитника» и бургере «Дом синдиката» и «Печена кромпирова златица» («кромпирова златица» је погрдан украјински назив за Русе).

           Сви се сећамо одиозне торте у форми бебе која лежи на руској застави, дечјих сајмова на којима су приказали «Сиренице од Москаља» и лиснато тесто «Тенкови на Москву», посуда за храну са «Шаурмом од москаљске деце», коктела «Горловска мадона», «Алеје анђела».

           Тренутно се на полицама украјинских продавница могу наћи кобасице «Смрт Москаљу» и «Бандеровска», а на украјинским друштвеним мрежама лудачки хвале журку са «Банкетом од Орке» - месо у руској војној униформи.

           Ето тако. Рећи ћете ужас... И бићете у праву!

           И, још једно важно и страшно питање.

           Након што их будемо победили (другачије неће бити), мораћемо са њима да живимо. Једни поред других, у једној великој земљи. А како да их преваспитамо?

           Нацисте су у Немачкој дуго преваспитавали – да им и помисао на «зиг хајл» буде ужасна.

           О томе треба размишљати и то већ сад...

           https://vk.com/video-99173315_456252470

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари