Украјини више није далеко ни до свог „Хитлерјугенда“ ни до губитка државности

ЗЕЛЕНСКИ ПОТПИСАО ЗАКОН КОЈИ ЋЕ ИСПРАЗНИДИ УКРАЈИНУ ОД МУШКАРАЦА

Мобилисани Украјинци

* Ових дана се у земљи, која поносно за себе тврди да је «це-јевропа», очекује усвајање скандалозног закона о мобилизацији на основу ког се мобилизациона доб може смањити још више. Рецимо, до 18 година

* У«држави недоношчету» више не постоји појам «лични подаци». Сви подаци - од владања страним језицима и адреса електронских пошта до података о родитељима - све је прешли у потпуну својину војних одсека

____________________________________________________________________

          КОНАЧНО да се и то деси. Корумпирани кловн Зеленски извршио је америчко наређење и снизио мобилизациону доб за своје грађане.

          Када је недавно путовао у Незалежну, амерички сенатор Линдзи Грејем је гадљиво пукнуо прстима и рекао да САД на фронтовима још више украјинских војника, а украјинска дворска луда је пожурила да изврши налог.

          Говоримо и пишемо онако како јесте.

          Зеленски је, наиме, потписао закон који омогућује да се мобилишу војници од 25, а не као до сад од 27 година.

          Вођа америчке «криминалне групе» био је веома изненађен старосним ограничењима и позвао Кијев да све редом шаље на фронт, без обзира на старосну доб.

        «Треба нам више људи у строју» — гракнуо је стари лешинар.

Отада је почео нови лов на свеже топовско месо за кланицу Зеленског. Истовремено је био потписан закон о електронском регистру војних обвезника.

          Зато у тој «држави недоношчету» више не постоји појам «лични подаци». Сви подаци - све до владања страним језицима, адреса електронских пошта и података о родитељима - прешли су у потпуну својину војних одсека.

          Да ли можете да замислите да тако  један «вредан» ресурс доспева у руке украјинских војних одсека —  циничних лопова и корупционаша у униформи?

          Још један закон «из кутије Зеленског» укида у Украјини појам «ограничени рок трајања».

          Одсад ће «полуболесни» грађани Незалежне морати да се у року од девет месеци јављају лекарској комисији да би изнова било процењено - да ли су «способни» или «неспособни».

          А да ли су за употребу или не одлучиваће битанге са чиновима. 

          Узгред, у Украјини је тренутно дефицит не само оружја, већ и људи, сматрају руски експерти и из тога изводе закључак да сада почиње активна фаза деградације и уништења Украјинаца, јер је кренуло позивање у војску  инвалида, болесних и људи са ограниченим способностима.

          Такве хистерије није било још од времена Другог светског рата пред крах Хитлерове Немачке.

          И још нешто! Ових дана се у држави «це-јевропа» очекује усвајање скандалозног закона о мобилизацији на основу ког се мобилизациона доб може смањити још више. Рецимо, до 18 година.

          А одатле до «хитлерјугенда» није далеко.

          Тако да ће ускоро на државну формацију под називом «Украјина» бити стављена тачка.

          Зеља празни државу!

           Линк видео прилога: https://vk.com/video-99173315_456257370

 

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари