Све се променило јер је дошао бесконачни Двадесет четврти фебруар

БИЛО СЕ ЗАБОРАВИЛО И ДА ЈЕ СВИЊА ЈЕДИНА ЖИВОТИЊА КОЈА НЕ МОЖЕ ДА ПОГЛЕДА У НЕБО

* Против Русије је 30 година вођена специјална операција. Три деценије су нас учили да гледамо само у свој тањир и да верујемо да је најважније да буде напуњен, да се прелива

* Војна помоћ Запада кијевском режиму за годину и по дана достигла је 160 милијарди долара. Војни буџет Украјине у 2021. био је само 6 милијарди долара, а војни буџет Русије за 2022. и 2023. годину много је мањи од западне помоћи Украјини!

 * Око 360 хиљада војника НАТО сада је  концентрисано на границама наше Савезне државе са Белорусијом, углавном у Пољској, Литванији и Летонији. То је дупло више од војске са којом је Русија 24. фебруара 2022-ге ушла у Украјину. Дакле, нисмо се ми докачили са Украјином већ са колективним Западом

_____________________________________________________________

          Aутор: Дмитриј ПОПОВ, високотиражни руски дневни лист „МК“

          ТРИДЕСЕТ година су нас учили да гледамо само у свој тањир и да верујемо да је најважније да буде напуњен, да се прелива.

          Свиња је једина животиња која не може да подигне главу и да погледа у небо.

          Против нас је 30 година вођена специјална операција.

          Кад би нас десет наредних година васпитавали (затупљивали) блогери и либерали, који су се ушанчили где год су могли, сами бисмо пали. Али, дошао је „бесконачни двадесет четврти фебруар“ (датум почетка специјалне војне операције у Украјини).

          Посвињавање је заустављено и кренуло незадрживо уназад.

          Путин је већ наложио, коме треба, да се обнови озбиљна производња путничких авиона. Пре него што се на наше тржиште врате страни произвођачи.

          Да се ствари мењају потврђује и урлање у домаћим либералним круговима и по западним медијима поводом новог школског уџбеника историје и дефиниције империје у њему.

          А такође: поводом отпуштања са наших универзитета прозападних професора, заправо агената утицаја.

          Наравно, може се по неким главама мотати глупа мисао: зашто тако моћна империја још увек није у стању да победи Украјину?

          Али, то је баш глупа мисао.

          Специјална операција већ одавно није против Украјине.

          Министар одбране Сергеј Шојгу објавио је да је војна помоћ Запада кијевском режиму достигла 160 милијарди долара. За годину и по дана.

          Узгред: војни буџет Украјине у 2021. био је само 6 милијарди долара.

          Војни буџет Русије за 2022. и 2023. годину много је мањи од западне помоћи Украјини!

          Шојгу је још рекао да је око 360 хиљада војника НАТО сада концентрисано на границама наше Савезне државе са Белорусијом, углавном у Пољској, Литванији и Летонији. То је дупло више од војске са којом је Русија 24. фебруара 2022-ге ушла у Украјину.

          Дакле, нисмо се ми докачили са Украјином већ са колективним Западом.

          Све ће бити тешко и дуго.

           Све је као у оној песми Летова: „Иза мог прозора диже се у небо непобеђена земља“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари