Марков: Са Крима не беже ни Кримчани ни туристи

„НАРАВНО, НИКО НЕМА ИЛУЗИЈА – СВИ ЗНАЈУ ДА СУ У КИЈЕВУ НА ВЛАСТИ – ТЕРОРИСТИ“

Експлозије у војном складишту поред

плаже у Новофјодоровки

* Пропагандистиандеровци показују саобраћајне гужве на Кримском мосту. Лажи као и увек. Не на Кримском мосту, испред њега је већ недељама гужва. Јер, темељно се проверавају сви аутомобила који стижу са Крима. Људи су незадовољни гужвом, али сви разумеју да је то неопходно, пошто су терористи на власти у Кијеву

____________________________________________________________

       Аутор: Сергеј МАРКОВ

       „БЕЖЕ ли људи са Крима након пожара на аеродрому у Новофjoдоровки?

       1. Кримчани су одавно спремни за разне тешке ситуације. Нико нема илузија, сви знају да су терористи на власти у Кијеву. Дакле, сви Кримчани су на месту.

       2. Туристи који су стигли већ су припремљени заизвесну ризичност ситуације у целини. Дакле, и сви туристи су на месту.

Колона оних који су

стизали на Крим

       3. Пропагандисти-бандеровци показују саобраћајне гужве на Кримском мосту. Лажи као и увек. Не на Кримском мосту, испред њега је већ недељама гужва. Јер, темељно се проверавају сви аутомобила који стижу са Крима. Људи су незадовољни гужвом, али сви разумеју да је то неопходно, пошто су терористи на власти у Кијеву.

       4. На Криму је све више туриста. То ће се наставити до 20. августа. Таква је логика одмора у Русији.

       5. Генерално, туриста на Криму је два пута мање него 2021. године. А аутомобила је дупло више. Све је крцато аутомобилима из централне Русије. Московљана је, као и увек, највише.

       6. Сви возови за Крим су пуни. Људи траже више возова. И премијер Мишустин је већ оштро захтевао да Руске железнице обезбеде нове возове за путовања на Крим.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари