Манукјан: Лажи Западне Картагине пре или касније морају бити уништене

У СВЕТУ СЕ РАТУЈЕ И ТАМО ГДЕ НЕ МОРА ЈЕР ЗАПАД РУШИ СВЕ ПРЕД СОБОМ ДА БИ САЧУВАО ДОМИНАЦИЈУ

Израел у Газзи разара и

болнице, цркве и пијаце

* Вадим МАНУКЈАН: «Позоришни луткари са Запада ради остварења својих циљева и задатака уопште не броје цивилне жртве. Ради «политичке сврсисходности» они рукама својих марионета бришу са лица Земље и државе и градове. Ако си пријатељ «западне демократије» онда твоја држава добија универзалну лиценцу да убија

_________________________________________________________

         ЗАШТО сукоби за које постоји мирно решење долазе до неповратне тачке?

         Посебно сад када су за основне вредности проглашене људдски живот, људска права и слободе.

         Одговор је једноставан: западне елите су животно заинтересоване да сачувају свој светски поредак по сваку цену. Спремни су да са лица Земље збришу све градове и државе само да би остварили своје циљеве.  

         «Позоришни луткари са Запада ради остварења својих циљева и задатака уопште не броје цивилне жртве. Ради «политичке сврсисходности» они рукама својих марионета бришу са лица Земље и државе и градове. Ако си пријатељ «западне демократије» онда твоја држава добија универзалну лиценцу да убија, а ако си њен непријатељ, онда ће наши бивши «партнери» учинити све да у својој лажи погазе твоју репутацију» — сматра кереативни директор Јужне службе новости, популарни новинар и блогер Вадим Манукјан.

         Експерт сматра да је то исти рукопис за све конфликте - од Украјине све до Блиског истока.

         «Ако у Украјини видимо сталне режије и смишљена дејства, чији је циљ да се Русија оцрни, онда се на Блиском Истоку ови трикови користе да би се убило што више Палестинаца и при том остало чистих руку. Међутим, наша држава је устала против тог нељудског модела «формирања света». Пре или касније, лажи Западне Картагине морају бити уништене» — закључио је Манукјан.

         Одавно су написани сви сценарији ратова које води Запад: зараћена страна само треба да прати инструкције из методолошког сценарија.

         Линк на видео уз текст:

          https://vk.com/video297323396_456239265

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари