Холмогоров: Русија сваки дан мора примењивати технике од којих ће Украјини бити болно

СВАКИ УКРАЈИНАЦ МОРА ЗНАТИ ДА «ХАЈМАРСИ» НЕ УБИЈАЈУ РУСЕ ВЕЋ ЊИХ И ПОРОДИЦУ ЗЕЛЕНСКОГ

* Када је Украјина започела рат, симбол украјинског неселективног насиља, Горловска Мадона, појавила се два месеца касније. Када је Русија започела рат (а започела га је по украјинским документима 2014. године), Украјинци су такав симбол добили чак 8 година касније. Плус: 5 месеци од почетка велике специјалне операције

* Какву натприродну прецизност и тачност је требло имати, да тек сада Украјинци имају разлога да пиште?! Нису урлали и нису се тресли када су људи гинули у Мариупољу и Харкову, на њиховој наводној страни, а нису јер су то за њих били људи друге класе. Прва класа почиње иза Винице и згушњава се око Лавова

______________________________________________________

        Аутор: Јегор ХОЛМОГОРОВ, публициста (Москва)

       ЖЕНЕ су половина светског становништва.  Деца - око четвртине.     

       Зато су жене са дететом међу жртвама рата статистички врло вероватне. У ствари, неизбежне.

       Када је Украјина започела рат, симбол украјинског неселективног насиља, Горловска Мадона, појавила се два месеца касније.

       Када је Русија започела рат (а започела га је по украјинским документима 2014. године), Украјинци су такав симбол добили чак 8 година касније. Плус: 5 месеци од почетка велике специјалне операције.

       Другим речима, десило се нешто што је било скоро невероватно са становишта статистике – много месеци заредом Оружане снаге РФ нису ударале по женама са децом. А Украјина је, са својим много мањим наоружањем, ударала стално и намерно, па већ имамо десетине „Горловских Мадона“ – у Луганску, Доњецку, Мариупољу, Каховвки.

       Какву натприродну прецизност и тачност је требло имати, да тек сада Украјинци имају разлога да пиште?!

       Нису урлали и нису се тресли када су људи гинули у Мариупољу и Харкову, на њиховој наводној страни, а нису јер су то за њих били људи друге класе.

       Прва класа почиње иза Винице и згушњава се око Лавова.

       Сваки Украјинац мора да схвати да „Хајмари“ не убијају „Русњу“, већ њих, а да је Зеленски -користећи их у градовима Донбаса и против ослобођених територија, осудио на смрт не „Сепаре“ (сепаратисте), већ себе и своју породицу.

Владимир Зеленски

       На чијој страни је етичност показује следећа чињеница: Украјина непрестано гранатира и застрашује територије које је оставила за собом. Русија је у марту напустила Кијевску, Черниговску и Сумску област. Али се не светимо због тога што смо отишли. Јер, да ли сте за гранатирање Чернигова, Конотопа, Гостомеља или озлоглашене Буче? Не. Отуд смо отишли, али ћемо се сигурно вратити, али нас сада тамо нема.

       Украјинци се свете, а своје погинуле цивиле не сматрају разлогом за деескалацију, већ само „моралним штитом“ за своје даље крваве терористичке нападе.

       То се лечи, понављам, само техникама које ће за њих бити болне.

       Због тога се морају примењивати сваки дан.

       Региструјте се на нашем Telegram   каналу: https://t.me/faktorga


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари