Бабурин: Срби, вратите се Милошевићевом предлогу о уједињењу са Русијом – то је излаз

ПРЕДСЕДНИК МЕЂУНАРОДНЕ СЛОВЕНСКЕ АКАДЕМИЈЕ УПОЗОРИО: СВАКИ ДРУГИ ПУТ ЈЕ ЗА СРБИЈУ – ПОГИБИЈА

* «Данас када је светски поредак створен у Вашингтону срушен и то срушен заувек, зашто у будући Руски Савез, осим Белорусије, бивше Украјине и Казахстана, не би ушла и Србија? Ако уђу у савез са Русијом, за Србе неће имати никаквог значаја ко је око њих, јер ће бити заједно са Русијом и Русија ће бити са њима!»

* «Ми смо за данашњу ситуацију врло добро припремљени. Вратили смо са Запада највећи део својих златних резерви, које су се тамо налазиле 30 година, под контролом англоамеричког блока. Потпуно смо променили лице наших оружаних снага, које данас поседују такво наоружање којем противник нема чиме да парира»

* «Данас треба да кажемо да је Русија на ослобођене територије у Украјини дошла заувек. Баш нас брига шта ће Запад да каже, важно нам је шта мисли и осећа становништво које тамо живи. Борба за Руски свет је почела и у пуном је јеку»

___________________________________________________________

       ГОВОРЕ вам да немате другог избора осим ЕУ и НАТО, јер су сви око вас у НАТО. Али, Срби, ви имате други избор – вратите се предлогу Слободана Милошевића о уједињењу са Русијом! И тада, неће имати никаквог значаја ко је око вас, јер ћете ви бити заједно са Русијом и Русија ће бити са вама!

       Овако је познати руски политичар и научник, председник Међународне словенске академије и дугогодишњи копредседник Милошевићевог комитета Сергеј Бабурин формулисао своју поруку Србима у интервјуу руском ТВ каналу „Дан“.

       - Мислим да се Милошевићевом предлогу за улазак Србије у Савез Русије и Белорусије треба вратити, истакао је он.

       И у будућу руску интеграцију, данас када је светски поредак створен у Вашингтону срушен и то срушен заувек, у будући Руски Савез, зашто осим Белорусије, бивше Украјине, Казахстана не би ушла и Србија? – упитао је Бабурин.

       И наставио: „Грађани Србије то подржавају, а данашње власти су принуђене да маневришу, али се надам да ће и власти ускоро бити принуђене да крену тим путем, јер је било који други пут за Србију – погибија!

       У интервјуу, чија је основна тема била „Југословенска лекција“, Бабурин је изнео своје виђење руске операције у Украјини, њених међународноправних, моралних и цивилизацијских димензија:

       Агресијом 1999, истакао је он, Запад је почео да кроји светски поредак подређен само интересима Запада. Створили су појам „хуманитарне интервенције“ – без одобрења Савета безбедности УН и последњих 25 година су извели приближно 30 таквих интервенција.

       - За „хуманитарне интервенције“ су 2005. чак издејствовали подршку Генералне скупштине УН. Задовољан сам што смо ми схватили да се међу вуковима морамо понашати на одговарајући начин, па смо у пуној сагласности са савременим тенденцијама међународног права од фебруара 2022. извршили хуманитарну интервенцију на територији Украјине. А они сад вриште јер су тај концепт развијали само за себе.

       - Данашње деловање руских оружаних снага на територији Украјине – то је самоодбрана руске цивилизације! Ако не уништимо Содому и Гомору, Руског света неће ни бити! Југославија је за нас лекција! Ни Путин ни ми – упозорио је Бабурин - не можемо одступити. Мењати на боље треба и економске односе у земљи, а санкције ће нам у томе помоћи.

       Процес који се данас одвија не само у нашој земљи, већ у целом свету, захваљујући деловању Русије – то је дугоочекивани процес очишћења! Очишћења човечанства и борба да се човечанство заустави на ивици понора.

       Академик Мојсејев је још 90-их прогнозирао да ће човечанство - ако не успемо да се изменимо - постојати до 30-их година 21. века.

       А ово што је данас предузело руководство Русије на челу са Путином, то је покушај да се заустави пад у бездан. Русија, спасавајући себе, као носиоца духовно-моралних вредности, традиционалне културе и односа, спасава оно људско у човеку, а то је потребно свим народима!

       Ми смо – нагласио је Бабурин - за данашњу ситуацију врло добро припремљени. Вратили смо са Запада највећи део својих златних резерви, које су се тамо налазиле 30 година, под контролом англоамеричког блока. Потпуно смо променили лице наших оружаних снага, које данас поседују такво наоружање којем противник нема чиме да парира.

       И данас треба да кажемо да је Русија на ослобођене територије у Украјини дошла заувек. Баш нас брига шта ће Запад да каже, важно нам је шта мисли и осећа становништво које тамо живи. Борба за Руски свет је почела и у пуном је јеку.

       - Зашто је код нас годинама више људи умирало него што се рађало? Јер је недостајала вера у будућност и за многе је смисао живота био изгубљен. Сада се тај смисао вратио. И сугуран сам да ће то утицати на демографију.

       Запад се сам неће зауставити. Он може само бити заустављен и одбачен.

       Најпрецизније оружје – то су медији. Преко Интернета они туку сваку породицу, сваку главу. Ту морамо, закључио је Бабурин, поставити препреке лажима, фалсификатима и, посебно, отровима. Морамо ићи напред, без одступања јер само тако ћемо победити!

       Приредио: В.К.

       https://youtu.be/cloOhKewSFk

        Региструјте се на наш Telegram канал: https://t.me/faktorga

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари