А. Медведев: Запад од Украјине прави већу и озбиљнију „Исламску државу“

ЗЕЛЕНСКИ ЈЕ - ПО НАЛОГУ - ВЕЋ ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ ЗА ДУГИ ТЕРОРИСТИЧКИ РАТ ПРОТИВ РУСИЈЕ

* Да би велика терористичка структура успешно функционисала, у њој мора постојати потпуна подређеност емиру (председнику), а његова шура, односно војни савет, мора да се састоји од истомишљеника. Терористичка структура и њена мрежа су увек мала тоталитарна секта. Може и велика, као ИСИС

* Запад ће бити срећан ако Украјина у потпуности постане нешто попут Исламске државе, само у озбиљнијем формату. Неће морати да троши новца на терористичке нападе колико мора да троши на подршку рату и Оружаним снагама Украјине. За цену једног Леопарда можете да организујете десет или двадесет озбиљних саботажа. Са укљученим свим трошковима

* Запад ће одсад радити три ствари истовремено. Разговараће о потреби мировних преговора, обећаваће Украјини да ће добити новац или да ће јој послати војску у помоћ, али ће Кијев најозбиљније подржавати управо у терористичком рату

___________________________________________________________

          Аутор: Андреј МЕДВЕДЕВ, потпредседник Московске градске думе и новинар државне телевизије

          СУДЕЋИ по начину на који се рашчишћава политичко поље у Украјини, укључујући и тим Владимира Зеленског, Кијев се припрема за дуги терористички рат против Русије.

          За ефикасан рат те врсте мора постојати јединство командовања, без икаквог простора за оспоравање. Држава мора бити изграђена као терористичка структура, попут ИСИС.

          Стога онлајн шале о „емиру УГ (украјинске државе) Абу Зелу ал Јахудију“ престају да буду шале.

          Да би велика терористичка структура успешно функционисала, у њој мора постојати потпуна подређеност емиру (председнику), а његова шура, односно војни савет, мора да се састоји од истомишљеника.

          Терористичка структура и њена мрежа су увек мала тоталитарна секта. Може и велика, као ИСИС.

          Након што су идентификовани сви у окружењу Зеленског који су сумњали у могућност даље борбе, украјинска влада - почела је да личи на савет команданата са фронта, на челу са идеолошким вођом, а све је везано за спољне покровитеље.

          Тако је изграђен Емират Кавказа. Спољни диригенти су били арапски милитанти под контролом Британаца.

          У емирату Кујаба, Британци заједно са Американцима, једноставно директно контролишу главне локалне команданте: Буданова, Сирског, Маљука и друге, држећи још десетине истих на клупи за резерве, од Белецког до Залужног.

          Запад ће бити прилично срећан ако Украјина у потпуности постане нешто попут Исламске државе, само у озбиљнијем формату.

          Неће морати да троши новца на терористичке нападе колико мора да троши на подршку рату и Оружаним снагама Украјине.

          За цену једног Леопарда можете да организујете десет или двадесет озбиљних саботажа. Са укљученим свим трошковима. А саботаже могу да нанесу веома озбиљну штету Русији, како моралну, тако и економску.

          Осим тога, бандеровска идеологија националне супериорности је веома слична идеологији верске супериорности исламиста. А терор је потпуно бандеровска традиција.

          Дакле, одсад ће Запад радити три ствари истовремено.

           Разговараће о потреби мировних преговора, обећаваће Украјини да ће добити новац или да ће јој послати војску у помоћ, али ће Кијев најозбиљније подржавати управо у терористичком рату.


 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари