Бајден на бини Кенедијеве библиотеке `залутао` као да је у амазонској џунгли

НИЈЕ СХВАТАО НА КОЈУ СТРАНУ ТРЕБА ДА КРЕНЕ КА ИЗЛАЗУ – МОРАЛИ АСИСТЕНТИ ДА ГА ВОДЕ

* Кад је завршио говор, Џо Бајден се захвалио публици на пажњи, удаљио се мало од говорнице, окренуо се и хтео да оде, али је стао и збуњено почео да се осврће около. Позвао је помоћнике на сцену и, окренувши се леђима публици, упитао их куда да крене

* Раније, 28. јула, Американце је уплашио Бајденов говор о немогућности да се истовремено буде присталица нереда у Капитолу у јануару 2021. и владавине права. Зато што шеф Беле куће није трепнуо пуних 17 секунди. Уследила су лицитирања да је Бајден постао робот, да је жртва тешких стимулатора...

___________________________________________________________

       ДАНАС у америчкој политици нико не може оно што може Џо Бајден.

       Амерички председник се – као да је у амазонској џунгли - „изгубио“ на бини са које је говорио у Кенедијевој библиотеци у Бостону.

       Присутнима је представио своју визију програма Cancer Moonshot, чији је циљ смањење у САД смртности од рака.

       Кад је завршио, Бајден се захвалио публици на пажњи, удаљио се мало од говорнице, окренуо се и хтео да оде, али је стао и збуњено почео да се осврће около.

       Позвао је помоћнике на сцену и, окренувши се леђима публици, упитао их куда да крене.

       Бину је напустио у пратњи асистената.

       Бајден, који ове године пуни 80 година, постао је најстарији председник САД у историји, а критичари га редовно оптужују за менталну деградацију.

       Шестог септембра је Бајден поново био предмет подсмевања. Након што је у Висконсину у част Празника рада, током којег се  „паралисао” на речи „не”, на интернету су почели да се појављују духовити видео снимци и мимови.

       Раније, 28. јула, Американце је уплашио Бајденов говор о немогућности да се истовремено буде присталица нереда у Капитолу у јануару 2021. и владавине права. Зато што шеф Беле куће није трепнуо пуних 17 секунди.

       Уследила су лицитирања да је Бајден постао робот, да је жртва тешких стимулатора...

       Десет дана раније су били објављени резултати анкете Morning Consult према којима бирачи у 44 од 50 америчких држава не одобравају рад америчког председника.

       Седам дана до тога је Harvard CAPS/Harris Poll  саопштио да је Бајденов рејтинг стигао до новог антирекорда – да је пао на 30 одсто.

       Бајденова администрација је 14. јуна потврдила његову намеру да се кандидује за други мандат шефа државе 2024. године.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари