Портал ИН4С објавио снимак веселог разговора Јеремића и Роћена који ће обојицу уозбиљити

СЛАТКО СЕ СМЕЈАЛИ НАКОН ШТО ЈЕ МИЛОВ САВЕТНИК ИЗГОВОРИО „ЈЕБ..МО МАЈКУ СРБИЈИ И ЦРНОЈ ГОРИ“

* Подгорички портал објавио фоно-снимке још неких разговора Милана Роћена и наводи да ће он у уторак морати на разговор код државног тужиоца.

____________________________________________________________________

         ПОДГОРИЧКИ портал ИН4С ексклузивно је објавио разговор између Милана Роћена, некадашњег амбасадора Србије и Црне Горе у Москви, са Вуком Јеремићем, који је у том тренутку био на функцији саветника председника Србије.

         Повод за разговор била је организација неке забаве на Светом Стефану за 30-ак особа, за коју Роћен обезбеђује собе преко Пера Рађеновића, некадашњег директора хотелског комплекса на Светом Стефану.

         Јеремић се захваљује и хвали Роћенову помоћ речима да „сви знају ко је главни човек“, „главни саветник“ (Роћен је у то време био Ђукановићев саветник).

         У уопуштеном разговору са пуно смејања и показане наклоности једног према другом, Јеремић – када је прешао на захваљивање - за себе и Роћена каже да су ”саветнички лоби”. 

         Роћен у наставку, уз бучан смех, изговара: ”Јеб..мо мајку Србији и Црној Гори”.

         Јеремић – који се такође гласно и слатко смејао - на то примећује: ти Србији, а ја Црној Гори.

         А Роћен – не престајући да се смеје - убацује: Не, него обрнуто...

         ИН4С за Роћена наводи да је „вишедеценијским консиљере шефа режима, чије су активности директно утицале на заокруживање бројних прецеса којима је владајућа клика стекла неограничену моћ и богатство, а народ пао на најниже гране у модерној историји земље, разједен немаштином и вјештачки изазваним подјелама“.

         Редакција ИН4С је изразила задовољство  што је у Основном државном тужилаштву у Подгорици формиран предмет поводом објава на њеном порталу у којима фигурира Роћен. 

         А објавила је, поред осталог, и фоно-снимак Роћеновог разговора са руским богатешем Олегом Дерипаском у којем га моли да помогне Црној Гори (и преко Вашингтона) да се осамостали и да јој се не постављају услови „попут косовских“ – прво стандарди, па статус...

         Незванично, Роћену је упућен позив на саслушање у уторак.

         Референдум, бизнис-комбинације са Душком Кнежевићем, Генадиј Сисојев, журка на Светом Стефану, асфалтирање путева до „кучких шупа“ зарад што бољег изборног резултата ДПС-а – само су нека од питања, тврди подгорички портал, која би тужилаштво требало да рашчисти са вечитим Миловим саветником..

     

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари