„Објектив“: Изетбеговићев зет у менаџменту компаније која се бави ескорт-услугама

ЗЕТ ЛИДЕРА СДА ИСТИЧЕ САМО ДА ЈЕ ОСНИВАЧ И ДИРЕКТОР БЕРЛИНСКЕ ФИРМЕ КОЈА СЕ БАВИ СОФТВЕРОМ

* Удаји Јасмине Изетбеговић присуствовао и турски председник Реџеп Тајип Ердоган - у својству кума - али изгледа ни он није био обавештен чиме се све бави младожења

___________________________________________________

       Лидер СДА Бакир Изетбеговић добио је зета пре неколико дана, када се његова ћерка Јасмина Изетбеговић удала за осам година млађег Ћамила Хумачкића, чије се име, између осталог, помиње у менаџменту берлинске компаније “Модел маркетинг УГ”, која се бави ескорт услугама.

       Свечаности у Сарајеву присуствовао је и турски председник Реџеп Тајип Ердоган у својству кума, а изгледа да ни он није био обавештен чиме се бави младожења.

       Будући да се у јавности појавила информација како је њен новопечени супруг за венчање наводно издвојио око милион марака, јасно је зашто је јавност била посебно заинтересована за ову свадбу.

       Оно што је познато о новом зету Бакира Изетбеговића јесте да је Хумачкић оснивач и директор фирме која се бави развојем, имплементацијом, одржавањем и продајом софтвера, обрадом података и осталим делатностима у области ИТ.

       Уколико његово име укуцате на претраживач Гугл, пронаћи ћете и неке занимљиве информације.

       Зет Бакира Изетбеговића наводно је и директор ескорт агенције у Берлину, јер се његово име појављује у менаџменту компаније „Модел маркетинг УГ”.

       У преводу, ова фирма бави се договарањем састанака између једне од девојака и клијента у клијентовој кући, хотелској соби или резиденцији ескорт агенције.

       Такође, агенција пружа могућност “пословне пратње” на дуже време, када ескорт даме могу да остану са клијентом и да отпутују с њим на одмор или пословно дружење.

       https://objektiv.rs/vest/787278/pukla-bruka-u-sarajevu-zet-bakira-izetbe...

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари