Галијашевић: Незрела и корумпирана династија Изетбеговић оставила је Бошњаке без пријатеља

СА ХИБРИДОМ ИСЛАМИЗМА И СОРОШИЗМА ДОВЕЛА ИХ НА РАСКРСНИЦУ НА КОЈОЈ ЈЕ СВАКИ ИЗБОР - ПОГРЕШАН

* Поводом пресуде Ратку Младићу на сједници Савјета безбједности завриштао је за говорницом белгијски Белзебуб и самодопадни нацистички дембел Серж Брамерц: „Младић је највећи злочинац у историји људског рода“, казаће, у наступу шовинистичког лудила, свјесно умањујући значај Холокауста и улогу Хитлера, Мусолинија, Павелића, Артуковића и њихових сарадника

* Јавио се за ријеч и представник Бошњака, турски Јевреј, Свен Алкалај, заједно са старијим усташким братом из Хрватске, доказујући да су Бошњаци „хрватско цвијеће“

* То да је пресуда генералу Младићу већ била изречена у процесу Радовану Караџићу пред истим судом, са истим квалификацијама и истим свједоцима, чини се да никога посебно не узбуђује. И, опет се покушало, у простор тзв. геноцида, уградити још шест општина, међу којима су се - поред Приједора, Фоче, Котор Вароши и Власенице - нашли и Сански Мост и Кључ. А на подручју Санског Моста и Кључа данас готово да нема Срба, преко 48 хиљада их је мање у односу на попис становништва прије рата, 1991. године, а Бошњака је за 51 хиљаду људи више, у ове двије општине

* СДА, као радикална афро-азијска, ментална и културна група у Европи, обезбједила је своје позиције на идеолошким тековинама исламизма и сорошизма, преко алтернативних истраживачких пројеката БИРН-а, Крика, Раскринкавања, неких Мујкића и Зулејхића  који су успјешно прогонили сваку објективну мисао и аргументацију - агресивним оптужбама за ширење лажних вијести и исламофобију

____________________________________________________

       КО ЈОШ памти ЦИА тезу: “Југославија се мора распасти  јер се граничи са БРИГАМА“ - Бугарском, Румунијом, Италијом, Грчком, Аустријом, Мађарском и Албанијом?

       И заиста, СФРЈ, као заједничка држава, распала се у крви. Народи бивше Југославије су властиту државу сложно уништили, те у крвавом грађанском рату исписали сами себи, многобројне оптужнице за тешке ратне злочине.

       Након распада земље и рата, одгајају се нове уплашене генерације, за које је слобода само садржај  виртуелне стварности локалног рачунара, комуникације на друштвеним мрежама и живота са „минималцем“.

       Без побуне, без државе и без било каквог знања о важности народне суверености, колективне и личне слободе - народи су преселили свој живот у виртуелну стварност.

       У међувремену, Google и Facebook постали су медијски сатрапи који нуде обиље беспотребних и бескорисних информација, промоцију послушних статиста – нових лидера,  али и динамичну комуникацију међу људима, која је на нивоу човјеколиких мајмуна и неандерталаца.

Белгијски Белзебуб и самодопадни

нацистички дембел Серж Брамерц

       Данас је то контролисани простор и медијски Аушвиц у коме се убија мисао, гуши идеја и врши геноцид над слободом сваког народа који је свој битак ту преселио.

       Јасно је да Сорош-Гејтсова виртуелна јавност, представља позорницу на којој се многе битке воде, па и оне локалне, балканске и словенске, у којима,  у старим рововима препознајемо и своје комшије, заведене, заостале и спремне да раде против себе и својих интереса.

       Наравно да је стварна тема та „нова пресуда“ генералу Ратку Младићу, коју су на Западу дочекали са поносом а у Сарајеву са усхићењем. За ту прилику, заказана је ванредна и виртуелна, сједница Савјета безбједности УН, баш онако, како и приличи виртуелној западној правди.

       На овој сједници завриштао је за говорницом, белгијски Белзебуб и самодопадни нацистички дембел Серж Брамерц: „Ратко Младић је највећи злочинац у историји људског рода“, казаће, у наступу шовинистичког лудила, свјесно умањујући значај Холокауста и улогу Хитлера, Мусолинија, Павелића, Артуковића и њихових сарадника.

       Сакрио је злочине НАТО пакта и Американаца; злочине у Хирошими и Нагасакију, у Вијетнаму, на Блиском Истоку и Балкану, негирајући историју највећих злочина почињених људском роду, те геноциде чињене на Балкану.

       Јавио се за ријеч и представник Бошњака, турски Јевреј, Свен Алкалај, заједно са старијим усташким братом из Хрватске, доказујући да су Бошњаци „хрватско цвијеће“.

       На кабловској телевизији Н1, иза које стоје ККР фонд, разни амерички обавјештајци и наравно Џорџ Сорош, поводом пресуде генералу Младићу, експресно, деветог јуна, укључио се хрватски одвјетник Анто Нобило.

       Главни уредник ове таблоидна Spy телевизије, Амир Зукић, нада америчке хегемоније, упитаће „одвјетника“:

       „Да ли се ова пресуда генералу Младићу може тумачити као пресуда цијелој војсци Републике Српске, обзиром да је он њен врховни командант“?

       „У казнено правном смислу - не може“, рећи ће Нобило и додати: “Одговорност пред судом је индивидуалн, али у повијесном и политичком смислу та одговорност је евидентна и несумњива“.

       Пропустио је новинар Зукић упитати, а могао је и требао: „Како се има тумачити пресуда генералу Расиму Делићу, команданту муслиманске Армије Р БиХ, осуђеном у Хагу, на три године затвора, због ратних злочина над Србима и Хрватима које су починили муџахедини под његовом командом?

У доњем реду: Алијина кћерка Сабина, унуке

Нађа и Јасмина и зет Јасминко Акшамлија

       Или Хашка пресуда од три по године затвора генералу Енверу Хаџихасановићу, начелнику генералштаба муслиманске Армије Р БиХ уз затворску казну од 20 мјесеци, команданту Седме муслиманске бригаде из Зенице, пуковнику Амиру Кубури, како се то тумачи у Сарајеву а како у Америци?

       Може ли се рећи, да је цијела муслиманска војска злочиначка јер су два најважнија команданта и генерала те војске осуђени ратни злочинци, као и да ли су сви муслимани у Зеници злочинци јер је командант њихове муслиманске бригаде, осуђен за ратне злочине у Хагу?

       То да је пресуда генералу Младићу већ била изречена у процесу Радовану Караџићу пред истим судом, са истим квалификацијама и истим свједоцима, чини се да никога посебно не узбуђује. И опет се покушало, у простор тзв. геноцида, уградити још шест општина, међу којима су се - поред Приједора, Фоче, Котор Вароши и Власенице - нашли и Сански Мост и Кључ.

       Колико је то било реално, говори податак да на подручју Санског Моста и Кључа данас готово да нема Срба, преко 48 хиљада их је мање у односу на попис становништва прије рата, 1991. године, а Бошњака је за 51 хиљаду људи више, у ове двије општине.

       Толико далеко, са причом о геноциду, није могао ићи ни Хашки трибунал, тако да нису уважили мишљење СДА и сарајевске чаршије. Али, уважио је тај став, Валентин Инцко, молбом упућеном грађанима Сарајева:

       „Тражењем и давањем опроста, побјеђују човјечност и човјечанство. То нам је у тестаменту оставила Хатиџа Мехмедовић, прекретница за земљу крви и меда!“

       Сви разумијемо да Инцко није читао „Стојанку мајку кнежопољку“, Скендера Куленовића, нити „Јаму“ Ивана Горана Ковачића. Инцко не чита ни свог сународника Петера Хандкеа већ слуша Мајке Сребренице, нану Хатиџу и гледа филмове Анђелине Џоли.

       Из ових извора Инцко је сазнао све оно што се дешавало у протеклом рату, па поручује Србима: “Тражите опрост“, а Бошњацима: „Ако затраже опрост, људски је опростити“.

       Непосредно прије ове пресуде, Комисија Владе Републике Српске задужена за утврђивање истине о страдању Српског народа у Сарајеву, попунила је све празнине и расвијетлила све догађаје, сва страдања, у и око Сарајева.

Алијииини син и снаха - Бакир и Себија

       Након пресуде Ратку Младићу и владина комисија за Сребреницу је објавила свој извјештај.  

       Западни медији су све чињенице везане за ове извјештаје, страдање Срба у протеклом рату, као и ратне и мирнодопске страхоте Сарајева и Сребренице, просто прешутили и заобишли.

       Чувајући унутрашње јединство нације, СДА је обновила брутални прогон људи и идеја, свих Бошњака и муслимана, који свједоче о другачијој природи рата и желе утврдити истину quo услов нужног помирења и заједничког живота.

       СДА, као радикална афро-азијска, ментална и културна група у Европи, обезбједила је своје позиције на идеолошким тековинама исламизма и сорошизма, преко алтернативних истраживачких  пројеката БИРН-а, Крика, Раскринкавања, неких Мујкића и Зулејхића, који су кроз контролу медија, успјешно прогонили сваку објективну мисао и аргументацију, агресивним оптужбама за ширење лажних вијести и исламофобију.

       Успјели су зачепити уста свакој критици политичког пута и групног кретања поред провалије, којим је СДА деценијама водила свој народ.

       Корумпирана и незрела династија Изетбеговић оставила је Бошњаке без пријатеља и довела на раскрсницу на којој је сваки избор погрешан, а сваки пут - странпутица и ћорсокак.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари