Брат Милана Кнежевића: Ови из режима су почели да луде, полицајци су ме два сата држали на нишану

ГОРАН КНЕЖЕВИЋ: СВУ КУЋУ СУ МИ ИСПРЕТУРАЛИ ПРЕД КЋЕРКАМА, А ЈЕДНА БОЛУЈЕ ОД ТУМОРА

* „Полицајци су ми рекли да је разлог за моје привиђење прикупљање информација о инциденту који се десио на кружном току Челебић, у Зети. И ето, као, хтјели су да сазнају да ли сам те вечери био тамо. На питање зашто су му претресали кућу и шта су тражили – нисам добио одговор

* „Нећу одустати. Ишао сам на литије кад год сам могао и имао времена. Нисам до сада кречио и бојио зидове у тробојке, али сад кажем да хоћу. И то не увече, него преко дана. Не бојим се. И народ је престао да их се плаши. Заједно ћемо побиједити ово зло које влада више од 30 година“

_______________________________________________________________________

        ГOРАН Кнежевић – брат од стрица Милана Кнежевића, којег је Ђукановићева полиција привела заједно са Милановом мајком Ратком – испричао је како је то изгледало.

         Прво је нагласио да се све то дешавало пред његовом породицом, малолетним ћеркама од којих једна болује од тумора и недавно јепримила хемотерапију. Па наставио:

        „Јутрос је полиција упала у 5:50 и без икаквог објашњења почела да претура и баца ствари по кући. Све што им је дошло под руку бацали су. Тражио сам да ми дају неко објашњење зашто то раде, међутим рекли су да ће ми касније у станици милиције појаснити све. Ово што су они данас радили, то ни Хитлер није Јеврејима радио, нити су Турци у своје вријеме показивали овакав вид агресије“.

        - „Држали су ме преко два сата на нишану са двије аутоматске пушке пред дјецом. Замислите ту охолост и бахатост. Дјеца гледају тако оца. Мајка која је болесна и она је гледала све то што се дешавало.

        Молио сам их само да ми не претурају и не бацају медицинску документацију ћерке која је у сриједу примила хемотерапију. Ту су били извјештаји љекара специјалиста, CD са њеним снимцима из болнице. Замолио сам их да не бацају то, и то је једино што су ме послушали“.

        О ономе што се потом дешавало у станици полиције рекао је:

        „Полицајци су ми рекли да је разлог за моје привиђење прикупљање информација о инциденту који се десио на кружном току Челебић, у Зети. И ето, као, хтјели су да сазнају да ли сам те вечери био тамо. На питање зашто су му претресали кућу и шта су тражили – нисам добио одговор.

        - Ово што се мени данас десило, може се десити сваком грађанину Црне Горе. И ево, видимо да се дешава. Почели су да луде, губе компас, искључени су из Цркве, шта им је друго преостало него да се бахате овако и показују своје право лице. Али, ја нећу одустати. Ишао сам на литије кад год сам могао и имао времена. Нисам до сада кречио и бојио зидове у тробојке, али сад кажем да хоћу. И то не увече, него преко дана. Не бојим се. И народ је престао да их се плаши. И заједно ћемо побиједити ово зло које влада више од 30 година“.

        https://www.in4s.net/goran-knezevic-policija-me-je-preko-dva-sata-drzala-na-nisanu-s-puskom-pred-maloljetnom-djecom-i-bolesnom-majkom/

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари