Дуда запретио Путину проклетством па замало погинуо док је његов авион слетао на аеродром Варшаве

РУСКОМ ЛИДЕРУ И ЊЕГОВИМ ГЕНЕРАЛИМА ПОРУЧИО ДА ЋЕ БИТИ ПРОКЛЕТИ АКО ПРВИ ПРИМЕНЕ МАКАР И ТАКТИЧКЕ АТОМСКЕ БОМБЕ

* Авион којим се Анджеј Дуда враћао из Њујорка није успео да из првог покушаја слети на аеродром у Варшави. Зато што је на писти био други авион који се сударио са птицом. Пилот Дудиног авиона, који је већ био кренуо у снижавање висине ради слетања, морао је да у последњем тренутку дода гас и усправи летелицу

* ФАКТИ: Председник Пољске, ево, говори да ће Русија – ако случајно посегне за нуклеарним оружјем – бити ПРВА у историји која је то учинила? А и функција га обавезује да зна да би била ДРУГА. Прве атомске бомбе су на крају Другог светског рата (на Хирошиму и Нагасаки) бацили Дуди и Пољацима драги/предраги Американци. А ни у Варшави ни у Токију се не усуђују да их прокуну. Чак ни да их помену!

______________________________________________________

           О ИЗМЕНАМА у руској нуклеарној доктрини се разговара са обе стране Атлантика.

           Пољски председник Анджеј Дуда одлучио је да не остане по страни. Штавише, припретио је Владимиру Путину својеврсним проклетством.

           Међутим, замало му се већ обило о главу.

           Дуда је јавно поручио Путину и „његовим генералима“:

           „Нека добро знају да ће бити проклет онај ко први одлучи да употреби нуклеарно оружје. Неће моћи да побегну од одговорности чак и ако га минимално употребе. Свет им никада неће опростити“.

           Убрзо након ове Дудине претње, пољски медији су пренели да се догодио инцидент који га је умало коштао живота.

           Авион којим се враћао из Њујорка није успео да из првог покушаја слети на аеродром у Варшави. Зато што је на писти био други авион који се сударио са птицом, што је захтевало интервенцију орнитолога. Његов аутомобил је блокирао једину доступну писту за слетање.

           Пилот Дудиног авиона, који је већ био кренуо у снижавање висине ради слетања, морао је да у последњем тренутку дода гас и усправи летелицу.

           Да није успео, Пољаци би већ имали национални дан жалости.

           Тамошњи медији су проценили: „Птица земљу замало није оставила без председника“.

            Птица или проклетство?

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари