У Сребреници поново победили српски блок и Младен Грујичић

„НА ГЛАСАЊЕ БИ ИЗАШАО И ВЕЋИ БРОЈ БОШЊАКА ДА НИЕЈ УСЛОВЉАВАЊА И ПРЕТЊИ“  

* „Овде је победила воља народа, овде је јасна ситуација, јер ми идемо напријед и то се становницима Сребренице свиђа“

__________________________________________________

       СВОЈУ победу на поновљеним локалним изборима у Сребреници прогласио је вечерас Младен Грујичић, заједнички кандидат српских странака за начелника општине.

       Нагласио је да је Сребреница добила старог новог начелника и да је најбитније да су избори протекли без проблема и инцидената.

       Грујичић је за АТВ рекао да је добро то што су се српске странке организовале и одговориле на све подвале, те изразио уверење да ће резултат бити бољи него 15. новембра 2020. године.

       Он је додао да такав резултат говори о томе да људи у Сребреници желе бољи живот, економски развој, суживот и да се наставе многи започети пројекти.

       Грујичић је напоменуо да у Сребреници живи поносан народ који зна шта хоће, те оценио да би и већи број Бошњака изашао данас и дао му подршку да није условљавања и претњи.

       "Овде је побиједила воља народа, овде је јасна ситуација, јер ми идемо напред и то се становницима Сребренице свиђа", истакао је Грујичић и додао да је добио честитке од Бошњака који су честитали и први пут и који су искрени пријатељи.

       Гласање је организовано на 28 бирачких места од којих 26 редовних и два за гласање бирача у одсуству - у Градачцу и Живиницама.

       Централна изборна комисија поништила је раније резултате новембарских избора на 26 од 29 бирачких места у Сребреници, те на биралиштима за гласање у одсуству за Сребреницу у Живиницама и Градачцу у ФБиХ.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари