Радојичић представио одборничку листу СНСД за Бањалуку

НОСИЛАЦ ЛИСТЕ ЈЕ ПРОФ. ДР ЕКОНОМСКИХ НАУКА СРЂАН АМИЏИЋ      

* Нова имена су др Невена Тодоровић, голман рукометаша Борца Бојан Љубишић, један од најбољих студената Универзитета у БЛ Стефан Кременовић, Винка Савић и др Младен Шукало

_____________________________________________________________________________

       САДАШЊИ градоначелник Бањалуке и кандидат за ту функцију на локалним изборима у новембру Игор Радојичић објавио је одборничку листу кандидата СНСД-а за Скупштину Бањалуке.

       Носилац листе је Срђан Амиџић, који је актуелни заменик градоначелника, по занимању доктор економских наука и професор Универзитета.

       „Међу осталим, новим именима су докторица Невена Тодоровић која с успехом, у времену епидемије води Дом здравља, најбољи спортиста Бањалуке, голман рукометаша Борца, Бојан Љубишић, један од најбољих студената Универзитета у БЛ Стефан Кременовић, студент 6. године. Медицинског факултета, један од најбољих пољопривредних произвођача, сјајна и вредна Винка Савић, омиљени породични лекар, тражен и у рату и у миру др Младен Шукало, свима познат и драг Гера", саопштио је Радојичић.

       На листи су и угледни бањалучки лекари Снежана Кутлешић Стевић, Станислав Палија, Гордана Страживук, Рената Тамбурић, директор Фудбалског клуба Крупа Младен Илић, тренер фитнес студија Саша Кецман, Љиљана Свјетлановић, из приватне школе страних језика, и низ успешних пословних људи и просветних радника, навео је Радојичић.

       "Успешна комбинација наших садашњих одборника и активиста и нових лица. Сигурно најбољи избор за Бањалуку 2025.", истакао је Радојичић.

       Радојичић је раније са још девет партија потписао споразум о међусобној сарадњи на предстојећим локалним изборима. Рекао да је тај споразум потписан са циљем да развој града Бањалука буде настављен на програму 2024, под називом Окупљање за Бањалуку 2025 плус.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари