Ковачевић: Додик нема разлогe за бригу док опозицију воде људи попут Бореновића

„МИ СЕ СПРЕМАМО ЗА НАЈУБЕДЉИВИЈУ ПОБЕДУ НА ЛОКАЛНИМ ИЗБОРИМА У ИСТОРИЈИ СРПСКЕ“

* „Бранислав Бореновић, чињеница је, данас је изговорио и једну истину, а то је да постоје примери у којима се јачају институције БиХ а слаби позиција Републике Српске. Најбољи пример за такву тврдњу јесте и недавна измјена Пословника о раду Представничког дома парламента БиХ која је усвојена на предлог Бранислава Бореновића, а гласовима ПДП, СДС и свих бошњачких странака

___________________________________________________________________

       МИЛОРАД Додик нема ниједан разлог да буде нервозан, поготово док опозицију у Републици Српској воде људи без икакве визије, харизме или капацитета попут Бранислава Бореновића, истакао је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.

       "Бранислав Бореновић, чињеница је, данас је изговорио и једну истину, а то је да постоје примери у којима се јачају институције БиХ а слаби позиција Републике Српске. Најбољи пример за такву тврдњу јесте и недавна измјена Пословника о раду Представничког дома парламента БиХ која је усвојена на предлог Бранислава Бореновића, а гласовима ПДП, СДС и свих бошњачких странака", нагласио је Ковачевић.

       Он је појаснио да је Република Српска, том изменом пословника, изгубила један од значајних елемента заштите своје позиције у Парламентарној скупштини БиХ.

       „За разлику од Бореновића и ПДП, који би због предстојећих избора имали много разлога за бригу и нервозу, СНСД и Милорад Додик немају баш ниједан. Ми се спремамо за освајање најубедљивије победе на локалним изборима у историји Републике Српске, а то управо и искључиво захваљујући нашим резултатима", рекао је Ковачевић.

       Он је нагласио да су званичници ове партије истовремено у потпуности фокусирани на бригу о Републици Српској, заштиту здравља њених грађана и на то да се максимално умање штете у економији и привреди у овим тешким временима.

       (Срна)        


 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари