Игор Радојичић кандидат СНСД и партнерских странака за градоначелника Бањалуке

ДОДИК: НА ЛОКАЛНЕ ИЗБОРЕ ИЗЛАЗИМО ЧИСТА ОБРАЗА И ИДЕМО НА ВЕЛИКУ ПОБЕДУ

        МИЛОРАД Додик, председник СНСД, рекао је да та странка на локалним изборима иде на велику победу, укључујући изборну јединицу три у којој традиционално има добре резултате.

        "У свим општинама где имамо начелнике идемо на победу, а тамо гдје их немамо идемо на то да добијемо наше начелнике уз подршку партнера. Наш кандидат у Бањалуци је (Игор) Радојичић. Окупљамо скоро 80 одсто политичког капацитета у подршци оваквом предлогу. Радојичић то заслужује јер је урадио озбиљан посао и то су грађани видели", рекао је Додик.

        Он је, уочи састанка Извршног комитета СНСД-а са руководствима локалних одбора странке из изборне јединице три у Бањалуци, истакао да СНСД излази на изборе са образом јер је учинио многе добре ствари.

        "То неће покварити различите неистине које се шире у јавном простору", нагласио је Додик.

        Председник Градског одбора СНСД-а Бањалука Игор Радојичић рекао је да је данас одржан састанак девет политичких партија на којем је усаглашен коалициони договор који ће бити потписан до краја мјесеца.

        „То је блок који у Бањалуци има подршку најмање две трећине грађана и који ће обезбедити стабилан развој Бањалуке и у наредне најмање четири године", истакао је Радојичић.

        Изборну јединицу три чине Бањалука, Челинац, Котор Варош, Кнежево, Мркоњић Град, Шипово, Језеро, Рибник, Купрес, Источни Дрвар и Петровац.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари