Грујичић: Очекујем нову победу, Бошњаци нека се баве својом `математиком`

ИЗРАЗИО ЖАЉЕЊЕ ШТО СУ МУСЛИМАНИ ПРВО ТРАЖИЛИ ПОНАВЉАЊЕ ПА БОЈКОТ ИЗБОРА

        ЗАЈЕДНИЧКИ кандидат српских странака за начелника Сребренице Младен Грујичић очекује нову победу на поновљеним локалним изборима како ова општина не би била талац политике неодговорних политичара који не брину о грађанима.

       Он је изразио жаљење што је бошњачка политичка опција тражила поништавања новембарских избора, а потом и бојкот поновљених избора јер су незадовољни резултатом и неком својом математиком.

       "Верујем да су грађани данас изабрали своје представнике и да Сребреница више неће бити талац политике неодговорних политичара који не брину о грађанима и није их брига што је заустављена реализација пројеката, зато што општина и јавне установе трпе. Очекујем да су грађани, без обзира на националност послушали мој позив да изађу на изборе и гласају за кога желе", рекао је Грујичић новинарима.

       Грујичић је рекао да ће, уколико победи, приоритети његовог рада бити реализација започетих инфраструктурних пројеката, те капиталних пројеката који се односе на привредни развој и отварање производних погона и радних места.

       Он је прецизирао је да је приоритет оживљавање здравствено-рекреационог центра Бања "Губер", затим асфалтирање локалних путева, наводњавање пољопривредних површина на ширем подручју Скелана, те отварање каменолома за експлоатацију камена дацита и његове прераде.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари