Вимблдон: Новаку забрањена вожња бицикла

ПОЗНАТО ЈЕ ДА СРПСКИ АС ВОЛИ ДА КОРИСТИ БИЦИКЛ КАО ДЕО КОНДИЦИОНИХ ПРИПРЕМА

• Најбољем тенисеру света је речено да не сме да користи бицикл унутар „Ол Ингланд” комплекса, пошто је недавно замало избегао судар са доставним возилом
 

        Најбољем тенисеру света Новаку Ђоковићу забрањено је да вози бицикл током Вимблдона унутар „Ол Ингланд” комплекса ради личне безбедности.

        Разлог за овакву одлуку организатора трећег грен слема сезоне јесте то што је Новак недавно замало избегао судар са доставним возилом.

        Познато је да српски ас воли да користи бицикл као део кондиционих припрема за такмичење, али како се нашао на стази у тренутку када је у близини било много других возила функционер Вимблдона за везу са играчима обавестио га је како више не сме да вози бицикл унутар комплекса. Званичници су Новаку објаснили да би било катастрофално да доживи неку несрећу са бициклом која би га елиминисала са такмичења и довела до великих тужби.

        Српски ас је, наводно, био веома незадовољан због овакве одлуке јер није кршио никаква правила, док је портпарол Отвореног првенства Енглеске истакао да се бициклизам подржава, али не током трајања лондонског грен слема.

        Вечерње новости
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари