US Open: Ђоковић и Чилић вечерас за финале

НАЈБОЉИ ТЕНИСЕР СВЕТА У ПОЛУФИНАЛУ US OPENА ОД 23 ЧАСА СА БРАНИОЦЕМ ТИТУЛЕ

Марин Чилић и Новак Ђоковић

        Новак Ђоковић ће се за улазак у финале овогодишњег US Open-а борити са Марином Чилићем, који брани трофеј у Њујорку.

        О игри Хрвата зна све, али упркос томе очекује тежак меч, јер је свестан да Чилић неће олако предати пехар освојен прошле године и то једини гренд слем трофеј у каријери.

        „Марин игра одлично у Њујорку и добро се осећа на овим теренима. Има већ 12 победа у низу овде, има довољно самопоуздања и биће тешко зауставити га. Очекујем да ће играти агресивно, да ће користити сваку прилику и зато морам да будем обазрив и концентрисан“, рекао је Ђоковић.

        Ипак, Новак не само да је најбољи на свету, већ против Чилића има пефектан скор. Играо је чак 13 пута са њим у каријери и никада није поражен.

        „Спреман сам за овај меч и још један изазов. Покушаћу да искористим тај добар скор против Марина у прошлости, али са својим тимом анализирам његову игру и направићемо добар план“, додао је светски број један, уз напомену да није баш најзадовољнији својом игром у Њујорку, али да ће покушати да је поправи у полуфиналу.

        На другој страни Чилић у дуел улази не размишљајући о негативном скору. Истиче да ће покушати да игра најбоље, као да му је први сусрет, иако напомиње да му је Ђоковић увек најтежи ривал.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари