Рафа: Имао сам осећај да је Новак непобедив

ПРИЈАВИО ЗА УЧЕШЋЕ НА ЕГЗИБИЦИОНОМ ТУРНИРУ У АБУ ДАБИЈУ, ГДЕ ЋЕ БИТИ И ЂОКОВИЋ

   Рафаел Надал и Новак Ђоковић

  • Најбољи тенисер света у 2017. Рафаел Надал открио је да му је Новак Ђоковић тежи ривал од Роџера Федерера за кога каже да је најбољи играч свих времена

        Светски број један Рафаел Надал признао је да му је технички најтеже било да игра против Новака Ђоковића, а да је Роџер Федерер најбољи тенисер икада.

        Шпанац, који против Ђоковића има негативан скор 24-26, изјавио је да на врхунцу Србина имао осећај као да не може да победи.

       „Федерер је најбољи тенисер у историји... Да ли и најбољи против кога сам играо? Не знам, можда, његове титуле доказују, али на техничком нивоу, када је Ђоковић бележио најбоље резултате, имао сам осећај као да играм против непобедивог“, рекао је Надал, а преноси Еуроспорт.

        Надал је годину завршио као први на ATP листи, освојио је Ролан Гарос и US Open и са 16 грен слем титула налази се на само три од рекордера Федерера, док је Ђоковић завршио као 12. због повреде и паузе од јула.

        Надал се пријавио за учешће на егзибиционом турниру у Абу Дабију, где ће бити и Ђоковић, а у новој сезони пред Аустралијан опен играће само у Бризбејну.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари