Новак: Син ме мотивише да се борим за врх

У ДЕЈВИС КУПУ ДЕО СТЕ ТИМА КОЈИ ПРЕДСТАВЉА ВАШУ ЗЕМЉУ, ТАЈ ТИП ЕМОЦИЈЕ ЈЕ ПОСЕБАН

   Новак Ђоковић

        Новак Ђоковић, други тенисер света, рекао је у разговору за руску телевизију „Меч“ да је рођење сина најлепша ствар која се догодила њему и супрузи Јелени.

        „Рођење детета је најлепша ствар која се догодила мени и супрузи. Наш син је прави дар за нас и он је тај који ми даје додатни мотив да останем у спорту и борим се за тениски врх“, рекао је Новак за руску телевизију „Меч“, која је боравила у Нишу за време Дејвис Купа.

        Најбољи српски спортиста у историји био је члан српског тима који је максималним резултатом елиминисао Русију и прошао у четвртину финала, где ће угостити селекцију Шпаније.

        „У тенису, углавном играте само за себе. Али током те једне недеље, када играте Дејвис Куп, ви сте део тима који представља вашу земљу. Тај тип емоције је посебан јер у потпуности можете да осетите тимски дух. Дивна атмосфера у Србији вам даје велико самопоуздање пред наставак сезоне, када се борите сами. Не живим у Србији већ седам, осам година - константно сам у покрету, па посебно ценим време које могу да проведем пријатељима и породицом. То је нешто што јако ценим“, закључио је Новак.

        У међувремену, Ђоковић је потврдио да неће учествовати на ATP турниру у Дубаију, већ да ће му следеће такмичење бити онај у Индијан Велсу.

        Новак ће бранити титулу освојену прошле године, а први Мастерс сезоне на програму је од 6. до 19. марта.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари