Новак можда заигра у Нишу за Дејвис куп тим

АКО СЕ ОДЛУЧИ ДА НАСТУПИ, ТО ЋЕ БИТИ ДОБРА НЕДЕЉА ТРЕНИНГА, ПРИПРЕМА И ДРУЖЕЊА, РЕКАО ЈЕ ЗИМОЊИЋ

Ненад Зимоњић и Новак Ђоковић

        Ђоковић је испао у другом колу Аустралијан опена у синглу, баш као и Зимоњић у дублу, а после тог меча за Б92 је открио да постоји шанса да Новака видимо у екипи.

        Вршилац дужности селектора Дејвис куп репрезентације Србије, рекао је да би потенцијално играње много значило Новаку Ђоковићу.

        „Може, наравно, ово је све било непланирано. Новак ће са својим тимом донети одлуку шта ће и ако ће играти нешто до Индијан Велса. То је на њима, а ако се одлучи да наступи у Дејвис купу, то ће бити добра недеља тренинга, припрема и дружења“, рекао је Зимоњић.

        Дејвис куп меч репрезентација Србије и Русије биће одржан од 3. до 5. фебруара у Спортском центру Чаир у Нишу, а Ненад има времена до 24. јануара да пријави екипу.

        „Сви у тиму смо веома добри и то може много да утиче на нас - да подигнемо форму по завршетку Дејвис купа, а и да се Новак мало врати“, додао је најбољи српски дубл играч свих времена.

        Дуел са Русијом биће почетак новог циклуса који ће он предводити са клупе.

        „Чека нас тежак меч против Русије, младе и мало познате репрезентације. Ипак, они имају одличне играче - сва тројица су у последњим мечевима победили Виктора. То показује колико су озбиљни противници. Лепо је што играмо у Нишу, имамо лепе успомене са меча против Шведске, чини ми се да је то било пре неких пет година. Надам се да ћемо имати добру подршку, што ће нам бити важно да дођемо до победе“, закључио је Зимоњић.

        Никола Ђукић из Мелбурна

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари