Јелена: Још ме боли колено

НАКОН ПОБЕДЕ НАД ПИРОНКОВОМ ИЗЈАВИЛА

ДА ЈЕ ИГРАЛА КОЛИКО ЈОЈ ЈЕ БИЛО ДОВОЉНО

       Српска тенисерка након победе над Цветаном Пиронковом изјавила да и даље трпи болове, као и да је играла колико јој је било довољно.

       Јелена је добро почела учешће на турниру у Риму „Интерназионали д'Италиа“. Победила је Цветану Пиронкову и пласирала се у друго коло.

       После меча је признала да се и штедела.

       „Нисам хтела да се форсирам и оптерећујем колено које сам повредила у Мадриду. Направила сам паузу, тренирала сам само последња два дана и затражила од организатора да играм у уторак. Међутим, нису ми изашли у сусрет и, искрено, нисам уопште била сигурна како ћу се кретати. Сада ми је колено боље, али потребно ми је мало времена да се опустим и пустим корак“, рекла је Јанковићева српским новинарима који извештавају са мастерса у Риму.

       Она је додала да би волела да јој наредна ривалка буде Бојана Јовановски, која у уторак игра против некадашње „број 1“, Каролине Вознијацки.

       „Наравно да бих волела да играм са Бојаном. Увек навијам да наша тенисерка победи. Једино ми је жао што се срећемо у овако раној фази турнира, много би лепше било да се сретнемо касније“, истакла је Јанковићева.

       Упитана да прокоментарише евентуални дуел са Вознијацки, Јелена је била веома кратка.

       „Нисмо већ дуго играле и право да вам кажем нисам је дуго ни гледала, тако да не знам у каквој је форми“.

       За крај, Јанковићева је подсетила да се у Риму осећа као код куће.

       „Два пута сам освојила овај турнир, једном играла финале и баш се лепо осећам. Међутим, данас сам први пут играла на терену Супер тенис и било ми је мало необично због сенке, али и због јаког ветра. Можда сам и због тога мало слабије сервирала, али понављам, најважније је да сам победила“, поручила је Јанковићева.

       Она ће у уторак одмарати у синглу, а уместо тренинга, одиграће дубл заједно са Хрватицом Мирјаном Лучић против Немице Јулије Гергес и Менди Минеле из Луксембурга.

       Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари