Известан Ђоковићев наступ у Индијан Велсу?

НОВАК ЈЕ ТРЕНИРАО У УТОРАК НА ТЕРЕНИМА И. ВЕЛСА, А ПАРТНЕР МУ ЈЕ БИО ЗЕМЉАК ФИЛИП КРАЈИНОВИЋ

Ђоковић на теренима Индијан Велса

        Новак Ђоковић ће, нешто више од месец дана након операције лакта, највероватније наступити на првом Мастерсу сезоне у Индијан Велсу, који почиње у четвртак 8. марта, а финале је 18.

        Српски тенисер се и нашао у главном жребу као десети носилац у Калифорнији, слободан је у првом колу, док у другом чека квалификанта.

        У трећем би могао на Кеија Нишикорија, а у осмини финала га чека потенцијални дерби са Хуаном Мартином дел Потром.

        Ђоковић је тренирао у уторак на теренима Индијан Велса, а партнер му је био земљак Филип Крајиновић. Новак је пет пута освајао трофеј у Калифорнији.

        Потенцијални ривал у четвртфиналу му је Марин Чилић, а у полуфиналу Александар Зверев, док са најбољим тенисером света Роџером Федерером не може да се сретне пре финала.

        Федерер у другом колу игра са бољим из дуела између Херисона и Делбониса, а могући ривал у трећој рунди му је Крајиновић.

        Потенцијални противници у осмини финала су му Фабио Фоњини и Адријан Манарино, у четвртфиналу Доминик Тим или Томаш Бердих, а у полуфиналу Григор Димитров, Кевин Андерсон или Ник Корјос.

        Крајиновић је слободан у првом колу, а у другом чека бољег из дуела између Бенео Пера и квалификанта.

        У Индијан Велсу ће наступити и Виктор Троицки, а креће од Мађара Мартона Фучовича који је био једно од најпријатнијих изненађења на Аустралијан опену.

Ако Троицки победи, већ у другом колу га чека једна од фаворита Марин Чилић.

        Србија има четворицу тенисера на Индијан Велсу, Ласло Ђере у првом колу чека квалификанта, а у другом њега чека Немац Филип Колшрајбер.

        Уколико Ђере и Троицки стигну до треће рунде, видећемо српски дерби усред Калифорније.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари