Иванишевић: Спекулације - горе од допинга

БИ-БИ-СИ И БАЗФИД ОБЈАВИЛИ СУ РАНИЈЕ ДА ИМАЈУ ДОКАЗЕ О НАМЕШТАЊУ МЕЧЕВА

Горан Иванишевић

  • Наведете поједина имена у компјутеру и рачунар објави ваше име као да сте серијски убица, и сви вас јуре, каже легендарни хрватски тенисер

        Прослављени хрватски тенисер Горан Иванишевић говорио је о наводном намештању мечева, рекавши да спекулација о именима конкретних играча није фер без доказа о злоупотребама.

        - У питању је озбиљна ствар. То је горе од коришења допинга - рекао је шампион Вимблдона 2001. године. - Наведете поједина имена у компјутеру и рачунар објави ваше име као да сте серијски убица, и сви вас јуре.

        Иванишевић је рекао да верује да није било распрострањено намештање мечева док је он био активан играч, рекавши да тада није било „интернет клађења“ и да није знао да ли је било могуће кладити се на било који спорт у то време.

        Иванишевић је додао да намештање мечева „вероватно“ постоји на нижем нивоу.

        Би-Би-Си и Базфид објавили су раније да имају доказе о намештању мечева и оптужби на рачун ATP да није реаговао на пријаве о томе.

        У извештају се наводи да су током истраге добили нове информације и да су разговарали с десетинама саговорника, а објављена су имена Николаја Давиденка и Мартина Васала Аргела.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари