Индијан Велс: Новак вечерас игра са Бенетоом

ЂОКОВИЋ НЕ БЛИСТА НА ТУРНИРУ, У БОРБИ ЗА ЧЕТВРТФИНАЛЕ

У ТРИ СЕТА ПОБЕДИО МАРИНА ЧИЛИЋА

        Најбољи српски тенисер имао дан паузе, а вечерас се у четвртфиналу Индијан Велса састаје са Жилијеном Бенетоом.

        Новак Ђоковић не блиста на турниру Мастерс серије у Индијан Велсу, али је упркос не тако сјајним партијама стигао до четвртфинала, где ће снаге одмерити са Жилијеном Бенетоом из Француске.

        Српски тенисер је светсан да мора много боље него на претходним мечевима.

        „Није међу носиоцима, али је победио (Жо-Вилфред) Цонгу и неке добре играче. Урадићу, наравно, све што могу да победим, а прија ми и дан одмора пошто сам меч завршио касно“, рекао је Ђоковић новинарима у Индијан Велсу.

        Новак је у борби за четвртфинале у три сета победио Марина Чилића, а меч се завршио у пола један ујутру по локалном времену.

        Ђоковић је други играч света и други носилац, док је Бенето 65. на АТП листи. Француз се у четвртфинале пласирао после победе над Шпанцем Фелисијаном Лопесом у два сета.

        У другом колу је победио земљака Цонгу, а после тога је избацио и највећу наду аустријског тениса Доминика Тијема.

        Ђоковић и Бенето играли су до сада шест пута, а српски репрезентативац побеђивао је пет пута.

        У четвртак увече пласман у полуфинале обезбедио је и Александр Долгополов победивши Милоша Раонића 6:3 и 6:4. Његов ривал биће Роџер Федерер, који је прилично лако решио Кевина Андерсона 7:5, 6:1.

        У конкуренцији дама На Ли је у три сета била боља од Доминике Цибулкове (6:3, 4:6, 6:3), а Флавија Пенета од Слоан Стефенс (6:4, 5:7, 6:4).

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари