Индијан Велс: Новак у недељу против Ханескуа

ЈАНКОВИЋ УСПЕШНА У ДУЕЛУ СА АУСТРИЈАНКОМ МОЈСБУРГЕР (6:3, 6:1),

ДОК ЈЕ ЈОВАНОВСКИ ИСТИМ РЕЗУЛТАТОМ, ПОРАЖЕНА ОД ВОЗНИЈАЦКИ

         Новак Ђоковић и Румун Виктор Ханеску састајали су се шест пута до сада и свих шест мечева добио је наш тенисер.

         Надамо се да ће тако бити и у другом колу Индијан Велса, када њих двојица у недељу изађу на терен.

         Ђоковић је у првом колу првог Мастерса у сезони био слободан, док је Ханеску савладао Француза Стефана Робера 2:1 у сетовима (7:5, 3:6, 6:4).

         Уколико савлада Ханескуа, најбољи српски тенисер ће у 3. колу играти против победника дуела Иван Додиг (Хрватска) - Алехандро Гонсалес (Колумбија).

         Други представник Србије на турниру у Индијан Велсу, Душан Лајовић, завршио је своје такмичење у узбудљивом мечу првог кола.

         Половичан учинак имале су српске представнице у досадашњим мечевима 2. кола Мастерс турнира серије 1000 у Индијан Велсу.

         Јелена Јанковић је била успешна у дуелу са Аустријанком Ивон Мојсбургер, док је Бојана Јовановски поражена од Каролине Вознијацки из Данске.

         Оба меча завршена су у два сета и то истим резултатом, само другачије распоређеним. Јелена је славила 6:3, 6:1, а Бојана изгубила 1:6, 3:6.

         Наредни ривал Јелене Јанковић биће Магдалена Рибарикова из Словачке, која је била боља од Американке Шелби Роџерс 6:4, 6:3.

         Изненађење дана приредила је Американка Лорин Дејвис победом против трећег носиоца, Белорускиње Викторије Азаренко - 6:0, 7:6 (7:2).

         Ана Ивановић у 20 сати по нашем времену игра против Елине Свитолине меч другог кола.

         Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари