И Ноле би могао да се појави на допинг-листи

АРМЕНУЛИЋ: НЕ МОГУ ДА КАЖЕМ ДА ЈЕ РАФА БИО ДОПИНГОВАН,

АЛИ ЈЕ ВРЛО СУМЊИВ

Радмило Арменулић

  • Сигуран сам да Ђоковић не узима ништа. Међутим, видите шта му раде и чиме је све изложен, а последњи пример је начин на који су му паковали развод, каже признати српски стручњак Радмило Арменулић

        Српски тениски стручњак Радмило Арменулић забринут је да би име Новака Ђоковића могло да се појави на списку оних који су користили забрањене супстанце и додаје да му је Рафаел Надал увек био сумњив.

        - Искрено, не би ме сада изненадило и да се после неких притисака и Новаково име појави на списку оних који су користили одређене супстанце, иако сам сигуран да Ноле не узима ништа. Па видите шта му раде и чиме је све изложен, а последњи пример је начин на који су му паковали развод, каже Радмило Арменулић за „Ало”.

        Као што је већ познато, у понедељак је хакерска група „Елегантни медведи“ обелоданила нове податке о спортистима који су имали дозволу за коришћење допинга, а на списку се налази и име шпанског тенисера.

        - Једноставно не могу да кажем да је Рафа био допингован и то само због тога што не могу да проверим такве тврдње. Али, да је нешто врло сумњиво код њега, јесте. Па нема га нигде пет месеци, као, има повређено колено, а онда се врати на терен и игра нормално. Нема бандажу на колену или тако нешто. То свакако да изазива велику дозу сумње.

        Арменулић верује да је Надал заштићен, јер иза њега стоје врло моћни спонзори.

        - Иза њега стоје велике фирме и огромне паре. Сигурно да је заштићен, баш као што су, рецимо, заштићени Роналдо или Меси у фудбалу. Спорт је постао такав да ми се чини да ће за неколико година доћи моменат када ће све атлете моћи да се на неки начин допингују, наравно у неким контролисаним условима. А они највећи ће и даље бити заштићени. Због таквог утицаја спонзора и уговора, сигурно нико од њих неће сам да изађе и да каже: „Да, допингован сам", каже Радмило Арменулић.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари