Ђоковић: Борис Бекер је прави избор за мене…

СКОРО ДА НЕМА ИЗВЕШТАЈА СА НОВАКОВОГ МЕЧА ДА НЕ СТАВИ У ПРВИ ПЛАН УТИЦАЈ СЛОВАЧКОГ СТРУЧЊАКА И ИЗОСТАНАК НЕМЦА

Новак Ђоковић

         Одличан је Новак Ђоковић на америчкој турнеји, освојио је Индијан Велс сјајно игра у Мајамију, а заслуге бар премна мишљењу јавности за боље партије српског тенисера иду на адресу Марјана Вајде.

         Скоро да нема извештаја са Нолетовог меча да се не стави у први план утицај словачког стручњака и изостанак Бориса Бекера, који је оперисао кук и није са Србином на Флориди.

         Ипак, Новак мисли другачије, па је у разговору за америчке медије се осврнуо и на свој однос са Борисом Бекером.

         - Примећујем да људи већ сада дискредитују Бориса, иако смо на почетку сарадње. Бекер је био у Аустралији и Дубајиу, где нисам освојио турнире, а када се Марјан Вајда прикључио нисам изгубио ниједан меч, али то нема везе и мислим да није коректно. Борис је прави избор за мене и потребно је стрпљење и време како бисмо доживели успехе у сарадњи, каже Новак Ђоковић.

         Ђоковић је свесан да Бекер никада није радио као тренер и да је то један од главних разлога због чега је потребно време и стрпљење.

         - Сигурно је да нам треба времена да се уходамо, пошто Борис никада није радио ову врсту посла. Није имао битну улогу са неким играчем који је активан. Када сте играч све се врти око вас, а када постанете тренер морате цео свет да преокренете и усмерите пажњу на играча. То није ни мало лако, али верујем у свој избор.

         Признао је Новак да му значи и подршка ложе....

         - Моја пажња осим на терен усмерена је ка мојој ложи и стало ми је до тога ко седи у њој јер се ослањам на њихову подршку и одређене савете у кључним тренуцима, закључио је Новак Ђоковић.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари