Дејвис куп тим Србије се преселио на море

РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ У МОНТЕ КАРЛУ, ГДЕ СУ ОДРАДИЛИ И ПРВИ ТРЕНИНГ ПРЕД МАСТЕРС У ТОМ ГРАДУ

Виктор Троицки и Новак Ђоковић

  • Након успешно одрађеног посла против Шпаније и пласмана у полуфинале Светске групе Дејвис купа српски тенисери напустили су Београд и започели припреме за ново такмичење

        Новак Ђоковић и Виктор Троицки обавили су одличан задатак претходног викенда у Београду, а након победе над Шпанијом (4:1) брзо су напустили Србију.

        Дејвис куп репрезентативци Србије већ се налазе у Монте Карлу, где су одрадили и први тренинг пред старт мастерса у том граду.

        Престижни ATP турнир из серије 1000 стартује 16. априла. За Ђоковића, који је два пута освајао трофеј, он је веома важан будући да би ове сезоне могао да заради доста поена и поправи скор на ATP листи.

        Наиме, Ноле, који је подизао пехар у Монте Карлу 2013. и 2015, прошле године елиминисан је већ у другом колу од Јиржија Веселог из Чешке, тако да брани само 45 бодова.

        Ђоковић, који је други носилац у Монте Карлу, учествоваће и на хуманитарној егзибицији у том граду, заједно са Марином Чилићем, Гриргором Димитровим и Александром Зверевим, која се организује дан уочи почетка мастерса.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари