Вулин уручио пуковнику Војну спомен медаљу Андреју Киндјакову

„ОДНОСИ ИЗМЕЂУ НАШИХ МИНИСТАРСТАВА И ВОЈСКИ СУ НА ИСТОРИЈСКИ НАЈВИШЕМ НИВОУ”

  • Амбасадор РФ Александар ЧЕПУРИН: Пуковник Киндјаков завршава своју мисију. Радио је са великим интересовањем, активно, на професионалан начин. Једино чиме нисмо задовољни је што одлази

          МИНИСТАР одбране Александар Вулин уручио је данас Војну спомен медаљу за изузетан допринос систему одбране Републике Србије изасланику одбране Руске Федерације пуковнику Андреју Киндјакову.

          Министарство одбране жели на овај начин да искаже велику захвалност пуковнику Киндјакову на свему што је урадио и на личном доприносу за развој наших војно–војних односа, рекао је министар Вулин.

          Он је додао да је пуковник Киндјаков, који завршава своје ангажовање у Републици Србији, показао велики професионалнизам али и искрено пријатељство према нашем народу.

          - Односи између наших министарстава и наших војски су на историјски највишем нивоу, а у томе, рад пуковника Киндјакова има значајан допринос. Ово је и наш начин да кажемо колико ценимо његов рад, али и колико ценимо рад амбасаде Руске Федерације у Београду, а посебно лични допринос и труд и пријатељство које осећамо када је у питању министар одбране Сергеј Шојгу, истакао је министар Вулин.

          Ово је само још један од корака у нашој плодној сарадњи. Жао нам је што идете, драго нам је што ћемо имати још једног пријатеља у Москви, а од вашег наследника желимо да буде као ви и још бољи.

          Амбасадор Руске Федерације у Србији је рекао да пуковник Киндјаков завршава своју мисију и да је радио са  великим интересовањем, активно, на професионалан начин.

          - Једино чиме нисмо задовољни је што одлази, закључио је у шали амбасадор Чепурин.

          http://www.mod.gov.rs/cir/12549/izuzetan-doprinos-sistemu-odbrane-pukovn...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари