`Све што се деси мени и породици, сместили сте ми ви и ваши оперативци`

Небојша Медојевић усред ЦГ-скупштине потпредседнику владе Душку Марковићу

* Медојевић је раније рекао да је "јавна тајна" да је министар спољних послова Милан Роћен власник предузећа 'Бемакс' и повезао то са подгоричким кафеом Гранд

* То знају сви у Црној Гори - послови за 'Бемакс' склапају се у подгоричком кафићу 'Гранд', чији су власници сарадници Роћеновог картела, а ту су и бивши функционери Агенције за националну безбедност

* Посланик ПЗП Коча Павловић рекао да Роћенова `екипа из 'Гранда' по свој прилици спрема сачекушу за неког од нас

* Роћену смета што ПЗП пита где су 300 милиона за које је руски министар Сергеј Шојгу рекао да су инвеститори уложили у КАП, рекао је Павловић

         ПОДГОРИЦА, (ФоНет) - Све што се деси мени и мојој породици, ви сте ми сместили и ваши оперативци, поручио је  председник Покрета за промене Небојша Медојевић потпредседнику црногорске владе Душку Марковићу у парламенту.

         "Екипа из 'Гранда' спрема нешто ових дана” поручио је Медојевић Марковићу, преносе подгоричке Вијести.

         Марковић је рекао да ће затражити реакцију надлежних органа.

         “Ако имате таква сазнања и ако не желите да то поделите са државним органима, ја ћу затражити да се ово узме у обзир”, рекао је Марковић који је одговарао у склопу Премијерског сата у парлементу Црне Горе.

         Медојевић је раније рекао да је "јавна тајна" да је министар спољних послова Милан Роћен власник предузећа 'Бемакс' и повезао то са подгоричким кафеом Гранд.

         "То знају сви у Црној Гори - послови за 'Бемакс' склапају се у подгоричком кафићу 'Гранд', чији су власници сарадници Роћеновог картела, а ту су и бивши функционери Агенције за националну безбедност", рекао је Медојевић.

         Медојевић је у фебруару рекао да је Марковић, бивши шеф тајне полиције, спречио атентат на њега, који је припремала једна криминална организација.

         Посланик ПЗП Коча Павловић је рекао да Роћенова "екипа из 'Гранда' по свој прилици спрема сачекушу за неког од нас".

         Роћену смета што ПЗП пита где су 300 милиона за које је руски министар Сергеј Шојгу рекао да су инвеститори уложили у КАП, рекао је Павловић.

         Он је такође рекао да постоји сумња да је тај новац уложен у некретнине на црногорском приморју и да је "остао заробљен" због пада цена, наводи лист.

 

Категорије: 

Коментари