Обрадовић: Нисмо напали Гојковић, нисам псовао, она је ударала Марију Јањушевић у леђа

„РЕКЛИ СУ НАМ ДА ИМА САСТАНАК, ЈА САМ ПОКУЦАО И УШАО - НИКАКВОГ САСТАНКА НИЈЕ БИЛО“

  • Шеф посланичке групе Двери Бошко ОБРАДОВИЋ: Гојковићева је слагала када је рекла да смо је напали ја, Срђан Ного и Марија Јањушевић. То се све може видети на видео снимку који смо направили. Маја Гојковић је гурала Марију Јањушевић, ударала је у леђа и покушавала да јој одузме телефон којим је снимала

       ШЕФ посланичке групе Двери Бошко Обрадовић изјавио је данас да није истина да су он и двоје његових страначких колега напали председницу Скупштине Србије Мају Гојковић.

       Обрадовић је новинарима у Скупштини рекао да су они дошли код председнице парламента у кабинет да јој поставе питање због чега је он искључен са седнице и када ће Гојковић одговарати за „пљачку“ Новог Сада док је била градоначелница тог града.

       „Рекли су нам да Маја Гојковић има састанак. Ја сам покуцао на врата, а потом и ушао, видели смо да нема никаквог састанка и да је сама и поставио сам јој питање зашто сам искључен са седнице“, рекао је Обрадовић.

       Он тврди да није било основа да буде искључен са седнице и да му Гојковићева није изрекла меру искључења од 20 радних дана него да му је после изречене треће опомене рекла да не може да учествује у даљем раду седнице.

       Према његовом наводу, одлука о искључењу са седнице је донета током викенда, после консултација са председником Србије и лидером напредњака Александром Вучићем.

       Обрадовић је казао и да је Гојковићева „слагала“ када је рекла да су је он, Срђан Ного и Марија Јањушевић напали те да се све може видети на видео снимку који су они направили, као и да је Маја Гојковић гурала Марију Јањушевић, ударала је у леђа и покушавала да јој одузме телефон којим је снимала.

       Он је одбацио наводе председнице парламента да је псовао. „Да ли можете мене да замислите како псујем. Никада у животу не псујем. Ја постављам питања, она су доста неугодна по представнике власти, али никада не псујем“, рекао је Обрадовић.

       Шеф Двери је оценио да Гојковићева има задатак да „ућутка опозицију“ и да им не дозволи да говоре о спрези криминала и корупције у врху СНС јер је, како је навео „Вучић држи у фиоци због крађе Новог Сада, док је била градоначелник“.

       Председница Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас да је троје посланика Двери упало око 10 часова у њен кабинет, вређали је и онемогућавали да напусти просторију, а да је она сама успела да их избаци.

       Бета

Категорије: 

Коментари