ИЛИЋ: Задуживање владе 2008. било 92 а сада је 447,5 милијарди динара

ЛИДЕР НОВЕ СРБИЈЕ ПОЗВАО

ВЛАДУ ДА ПОВУЧЕ ПРЕДЛОГ БУЏЕТА

  • Ово вам је четврти буџет, а ништа нисте урадили. Народу је мука да слуша лажна обећања и празне приче од којих нема ништа, изјавио Велимир ИЛИЋ

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Шеф посланичке групе Нова Србија Велимир Илић оценио је у парламенту да је предложени буџет за наредну годину изборни и позвао владу да га повуче.

        Илић је током расправе о предлогу буџета за наредну годину изјавио да би било најбоље да се уведе привремено финансирање, а да будућа влада направи озбиљан буџет.

        Према Илићевим речима, предложени буџет је изразито лош, без перспективе за извозне програме, запошљавање и капиталне радове.

        „Ово вам је четврти буџет, а ништа нисте урадили. Народу је мука да слуша лажна обећања и празне приче од којих нема ништа“, изјавио је Илић.

        Он је рекао да је задуживање Владе Србије 2008. године износило 92 милијарде динара, а сада је 447,5 милијарди.

        Владу је Илић оптужио да је уништила све грађевинске и путарске фирме и пољопривреду и да индустрија постоји „само у траговима“, док се администрација свакодневно повећава.

        Србија има пуно проблема, неозбиљну владајућу већину која се свађа из дана у дан, изјавио је Илић и оценио да свестранке владајуће коалиције деле одговорност за резултате владе.

Категорије: 

Коментари