Вучић ће сутра издати наредбу посланичкој групи СНС да подржи Ану Брнабић

СТЕФАНОВИЋ: ЊЕН ИЗБОР ЗА ПРЕМИЈЕРА ЈЕ У „НАЈБОЉЕМ ИНТЕРЕСУ ГРАЂАНА СРБИЈЕ“

* ФАКТИ: Ово постаје отужно. Високи функционер СНС тврди да би избор Ане Брнабић био у „најбољем интересу грађана Србије“! То исто су Алаксандар Вучић и врх СНС тврдили и кад су Србији наметали Лазара Крстића за министра финансија. Зато би много поштеније било да говоре: кандидатура Ане Брнабић је у најбољем интересу Ане Брнабић и оних који иза ње стоје, кандидатура А. Брнабић је и у најбољем интересу Александра Вучића и неких од нас из врха СНС. Уосталом, сама чињеница да ће Вучић морати да дисциплинује посланике СНС убедљиво сведочи да ни неки напредњаци не мисле да би њен избор за премијера био у најбољем интересу чак ни њиховог страначког предузећа

___________________________________________________________________

         ФУНКЦИОНЕР Српске напредне странке Небојша Стефановић изјавио је да ће председник Србије Александар Вучић сутра разговарати са посланичком групом СНС о подршци кандидаткињи за премијерку Ани Брнабић.

         „Ако све буде у реду очекујем да ћемо седницу Скупштине Србије на којој ће бити изабрана влада моћи да имамо већ неког наредног викенда“, рекао је Стефановић за телевизију Пинк.

         Он је казао да ће Вучић разговарати са посланицима СНС-а да би чуо шта они мисле, али да неће променити своју предлог да Ана Брнабић буде председница Владе, јер је та одлука у „најбољем интересу грађана Србије“.

         Стефановић, који је и министар унутрашњих послова, синоћ је казао су пред Вучићем и странком проблеми који се тичу обезбеђивања већине у Скупштини Србије да би Ана Бранбић била изабрана за премијерку.

         „У веома смо тешкој ситуацији око формирања стабилне већинске подршке и целу недељу ћемо искористити за обезбеђивање те већине. Са сигурношћу могу да кажем да ће седам посланика Јединствене Србије гласати против, више њих из СНС-а није сигурно како ће гласати, а предлог неће подржати ни Муамер Зукорлић“, рекао је Стефановић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Сељак српски's picture
Сељак српски 16:44 18.06.2017.

  • +1
Voting is closed.

Вала "Вучић ће сутра издати наредбу посланичкој групи СНС" говори да су они дресирани псићи а не одрасли људи.
Или можда будемо изненађени?

Slobodanka's picture
Slobodanka 22:56 18.06.2017.

  • +4
Voting is closed.

Za nedelju dana ćemo videti kako današnja napredna srbadija sluša svog vodju. Biće šta bude...

Zare2's picture
Zare2 23:24 18.06.2017.

  • +5
Voting is closed.

Bit ce kao i dosad u naprdnjoj stranci, naredjenje- izvrsenje..

Додај коментар