Чанкова партија тврди да је хуманитарни центар у Нишу „обавештајни пункт“ Русије

ДА ЈЕ ТАКО - ТО БИ СА ЗАДОВОЉСТВОМ ТВРДИО И АМЕРИЧКИ АМБАСАДОР КАЈЛ СКОТ, АЛИ ОН ТО НЕ ТВРДИ

Бојан Костреш

  • ФАКТИ: Руско-српским хуманитарним центром се претходних дана бавио и заменик помоћник државног секретара САД Хојт Брајан Ји, али ни он није тврдио да се ради о „обавештајном пункту“. Он само страхује да би центар то могао постати. А и он и Скот много боље од Ненада Чанка и Бојана Костреша знају шта је нишки центар. Зато је питање: хоће ли неко у име државе поставити на место Чанка и Костреша и јавно рећи барем елементарно - да лажу?!

        ГЕНЕРАЛНИ секретар Лиге социјалдемократа Војводине (ЛСВ) Бојан Костреш оценио је данас да је Српско-руски хуманитарни центар у Нишу „обавештајни пункт“ Русије и да то може да нанесе штету геополитичком положају Србије, те да држава мора да начини прве кораке ка његовом затварању.

        „Резолуција Европског парламента о Србији снажно подвлачи неусклађеност спољне политике Србије са ЕУ у погледу односа према Русији. Зато држава мора јасно затражити пуне информације о активностима руског центра у Нишу, и његово што хитније затварање. Србија не сме бити губернија Русије, нити рупа на персијском тепиху Европе, него будућа чланица ЕУ“, навео је Костреш у саопштењу.

        Он је оценио да „лутање и политика седења на две столице“ могу угрозити пут европских интеграција Србије, и додао да добри односи са земљама Запада морају бити приоритет у спољној политици.

        „Без јасне спољнополитичке оријентације и усклађивања политике према Руској Федерацији са земљама Европске уније, Србија ће све више постајати талац недемократских процеса и земља у којој ће доминирати политичка платформа супротна модернизму“, казао је Костреш.

        Према његовим речима, последњи догађаји у Црној Гори и Македонији јасно указују на негативно деловање руских обавештајних структура у региону.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Deda Mida's picture
Deda Mida 15:53 17.06.2017.

  • +32
Voting is closed.

Опет овај сепаратистички смрад. Слушај бре говно коферашко, пакуј пинклице па са смрад-колегом чанком у крватску да вратиш дедовину. Оставите се више Србије и и Срба шупци прљави издајнички. Када нисте могли своје да сачувате, онда оставите туђе! Јебо вам шарен кер и онај ћопави мајмун из кумровца, што вас настани у СРПСКОЈ Војводини, род и пород.

dumbo's picture
dumbo 16:22 17.06.2017.

  • +25
Voting is closed.

Цео Чанков ЛСВ. у ,,ратно време,, кад смо били под бомбама НАТО-а,,, био је у организацији Срђе Поповића, ,,ОТПОР,,.. Евидентан је однос Вучића и сваке власти према НАТО-у, али ово, да инсталиране и плаћене НВО-и из иностзранствам да нам,,воде државу, сведочи да је ово брод ,,без кормилара. ЛСВ је бивша страмка са неколико још активних чланова око Чанка, подржани од страних обавештајних служби, које контролом изборног поступка, контгролом носилаца власти, обезбеђују им увек активну, дежурну, иритирајућу улогу за српски народ, у чешћем у раду Скупштине.., Стране западне амбасаде, њихове давно инсталиране НВО, плаћени издајници на челу њихових странака, њихови новинари ала,,Весо Симоновић, Пешчаник, Б92, све су то ,,страни фактор,, који води ову државу и,,брод лудака,,.

Igor Grozni's picture
Igor Grozni 18:28 17.06.2017.

  • +21
Voting is closed.

Pazite se vi izrodi,koji jedete leba bez motike.
Pazite se da ne sevne munja i da vas vrag ne odnese.Prozapadna
olosi,najsrecniji bi bili da se Vojvodina odcepi od Srbije.
Pazite se vremena su puna iskusenja i izazova,zivoti se gube zbog
mnogo manjih zelja
Vas dvojica sa velikom partijom nigde niste prispeli,pricom sto vam zapadne gazde nareduju.

milovan's picture
milovan 18:31 17.06.2017.

  • +19
Voting is closed.

Mozda bi ovoj petokolonaskoj bagri trebalo Malo popraviti kravatu?! Sve dok ih neko ne priupita za zdravlje, oni ce lajati kao kera na mesec.

Slobodanka's picture
Slobodanka 21:08 17.06.2017.

  • +19
Voting is closed.

Obaveštajni punkt je Čankova partija. Dokle oni misle da će moći tako?

Србски СКАДАР's picture
Србски СКАДАР 11:20 18.06.2017.

  • +1
Voting is closed.

Је ли ова Бојана Костреш швалерка вепра Чанка ???
Много га воли !

Нада's picture
Нада 13:46 18.06.2017.

  • +11
Voting is closed.

Опет овај човечији испљувак.
Па шта ако је и тако?! Није му довољна америчка цокула и ЦИА у светој Србији и на КиМ? Бондстил му је хуманитарна творевина?!

Додај коментар