Цветковић преноси ничим поткрепљене тврдње шиптарског специјалног тужиоца

 ОН ТВРДИ ДА СУ ОРГАНИЗАТОРИ ЛИКВИДАЦИЈЕ О. ИВАНОВИЋА БЛИСКИ НЕКИМА У КАНЦЕЛАРИЈИ ЗА КиМ

* У моменту док је Стефан Цветковић држао конференцију за новинаре, у целој Белој Цркви нестало струје

          НОВИНАР Стефан Цветковић, који тврди да је у контакту са косовским специјалним тужиоцем, изјавио је данас да истрага убиства лидера Грађанске иницијативе Србија, демократија правда Оливера Ивановића указује на везе убица са особама из Канцеларије за Косово и Метохију.

         "Ивановић је стрељан. ... Истрага указује на постојање основане сумње да су организатори ликвидације Оливера Ивановића у блиским контактима са појединцима из Канцеларије за Косово и Метохију Владе Србије", рекао је на конференцији за новинаре у Белој Цркви Цветковић.

         Новинар је рекао је у последњих десетак дана више пута био на Косову, где је имао контакте са специјалним тужиоцем који је задужен за истрагу убиства Оливера Ивановића.

Цветковић је затражио да влада обавести јавност са којим особама је раскинут уговор у последњих месец дана у канцеларији за Косово и Метохију.

         Он је конференцију за новинаре дошао са завојем на глави, а одржао је у кафићу у којем је нападнут у понедељак увече.

         У моменту док је Цветковић држао конференцију за новинаре, у целом граду је нестало струје. Цветковић је рекао да ни мобилни телефони нису радили неко време, због чега је и живи пренос конференције за новинаре који је емитован на друштвеној мрежи Фејсбук прекинут након пет минута.

         Цветковић је новинарима саопштио име особе која га је напала и оптужио га за покушај ликвидације и додао да му је много важније ко су налогодавци.

         Цветковић је нападнут у понедељак увече у кафићу у Белој Цркви, када му је пришла непозната особа и металним предметом ударила га по глави.

         Он је казао да га је нападач ударио металном шипком и покушао да га прегази аутомобилом.

         Осумњичени за напад на Цветковића ухапшен је у уторак, а он је и раније претио том новинару из Беле Цркве.

 


 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари