НИКОЛИЋ: Србија не припада Тадићу и Демократској странци!

ЛИДЕР СНС ПО ИЗЛАСКУ ИЗ ПРЕКРШАЈНОГ СУДА У БЕОГРАДУ

  • Рекао да сам судији крив зато што се бавим политиком и да ми није први пут да, бавећи се политиком, сметам режиму, да им је најбоље да ме ухапсе док не прођу председнички избори, изјавио Томислав Николић који је морао пред судију за прекршаје због плаката који је неко од страначких активиста залепио на недозвољеном месту
  • Николића је пред судом дочекало пар стотина присталица који су узвикивали „Томо Србине, Србија је уз тебе“ и „Спаси Србију и убиј се, Борисе“

        БЕОГРАД, (ФоНет) - Председник Српске напредне странке (СНС) Томислав Николић изјавио је, по изласку из Прекршајног суда, да је реформисано правосуђе одлучило да се обрачуна са том странком и да је бесмислен захтев за покретање прекршајног поступка против њега.

        Николић је дао изјаву јер је, како је рекао, комунални инспектор у Шапцу установио да је један плакат Српске напредне странке залепљен на месту, које није одобрио надлежни општински орган.

        Данас сам рекао да сам крив зато што се бавим политиком, рекао сам да ми није први пут да, бавећи се политиком сметам режиму, да им је најбоље да ме ухапсе док не прођу председнички избори, изјавио је Николић, који је навео да се још неколико поступака води против њега.

        Николић је оценио да је СНС јача од владајуће коалиције и да ће брзо грађане Србије да „ослободи терора“ и спроведе мере због којих ће боље и мирније да се живи, јер „Србија не припада Демократској странци и Борису Тадићу већ свим њеним грађанима“.

        Николић је поручио да снага СНС није он, већ чланство и многи грађани који ће за њу гласати, јер само у њу имају поверење, наводећи да оваквог понашања власти није било „ни у време Пол Пота“.

        Николића је пред судом дочекало пар стотина присталица који су узвикивали „Томо Србине, Србија је уз тебе“ и „Спаси Србију и убиј се, Борисе“. 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари