Из демократске Србије емигрирало двапут више младих школованих него деведесетих!

ВУЧИЋ ОПТУЖИО РЕЖИМ ДА ВОДИ „НАЈПРЉАВИЈУ КАПМАЊУ“ ПРОТИВ СНС И ПОНОВО ЗАТРАЖИО ИЗБОРЕ

  • У периоду од 2000. до 2012. из Србије отишло двоструко више школованих младих људи него што је отишло у периоду ратова и санкција, од 1990-2000 године
  • Ко је одговоран за егзодус младих и стручних људи из ове земље него власт?! Тиме је држава Србија изгубила више од 10 милијарди евра
  • Несрећници из режима у Србији мисле да су много јаки само зато што контролишу све новине
  • „Данас“ је објавио лажно истраживање у којем кажу да је мртва трка између СНС и ДС, а онда кад прочитате видите да је на тоталу 5 одсто разлике, а кад погледате неопредељеност онда видите да је то скоро 12 одсто разлике. А они напишу „мртва трка“

        СРПСКА напредна странка  позива режим у Србији да распише коначно изборе, да не воде најпрљавују изборну кампању па да у јавности говоре како нема избора и нема кампање, јер се они тобоже баве нечим важним за државу Србију.

        Они се баве, нагласио је заменик председника СНС Александар Вучић на конференцији за медије,  искључиво лажима и прљавом пропагандом против СНС и даљим уништавањем Србије, даљим уништавањем предузећа, даљим уништавањем будућности грађана Србије, пре свега перспективе оних који тек долазе и зато је боље да изборе распишу одмах и да се не крију иза било каквих датума где ће се догодити нешто важно.

        Потребно је да се грађани Србије изјасне, јер су људима потребне промене и људима је потребно да коначно дође нека власт која ће да води рачуна о њиховим интересима.

        Желео бих да укажем на чињеницу да је у периоду од (ово је податак који они врло строго чувају и не желе да објаве) у пероду од 2000. године до 2012. из Србије отишло двоструко више школованих младих људи него што је отишло у периоду ратова, како би они то називали санкција, дакле у периоду од 1990-2000 године.

        Ко је одговоран за егзодус младих и стручних људи из ове земље него власт! Тиме је држава Србија изгубила више од 10 милијарди евра, а да не говоримо да не можете људе само да мерите новцем, већ треба да мерите и будућност ове земље и да не причамо о томе колико смо изгубили стручних људи и образованих људи, људи који би водили ову земљу у будућности само захваљујући чињеници да власт им није пружила никакве услове да могу да стекну запослење, да обезбеде и остваре право на рад који им је Уставом загарантовано, а да истовремено су челници режима све богатији и богатији.

        СНС није ни огорчена ни ужаснута, смејемо се кампањи режима коју воде против нас, све заједно са хрватским бранитељима из Вуковара и СРС и сви они заједно нека раде ту кампању против нас у свим Ђиласовим новинама и свим Ђиласовим телевизијама, ми ћемо да им одговарамо, борићемо се и нећемо пустити да Србију отму они који су у њој најгори, они који су је највише опљачкали и они који су је највише разорили.

        Наиме, синоћ је интересантно да, то нећете нигде пронаћи у хрватским медијима, ни у једном штампаном издању ниједних хрватских новина данас нема напада на СНС и делегацију СНС, али је интересантно да је режимска телевизија Србије синоћ у ударном Дневнику објавила напад на мене лично и СНС због чињенице да подржавамо Коалицију српских странака на изборима који се одржавају у Хрватској, због чињенице да бисмо можда посетили Вуковар, разговарали са нашим људима, Србима, пружили им подршку, вратили се назад.

        Одговор коалицији која је направљена између режима у Београду и хрватских бранитеља у Вуковару јесте да ни једни ни други неће да воде политику СНС.

        Политику СНС водиће њени органи и водићемо је увек у интересу српског народа и свих осталих грађана Србије, али и свих других у региону. У сваком случају никада нећемо пристати да бисмо се некоме допали и никада нећемо рећи да Олуја није била највећи злочин и никада нећемо заборавити ни Јасеновац као што никада нећемо заборавити све оно за шта смо и ми криви и одговорни и што се не стидимо и не плашимо да кажемо, али да се улизујемо онима који су протерали 400.000 Срба са својих огњишта и да им се правдамо и извињавамо због тога што су протерали наш народ, па стварно нам не пада напамет и никада се нећемо понашати као режим у Београду који  то сваки пут чини.

        Иначе, што се тиче несрећника из режима у Србији који мисле да су много јаки само зато што контролишу све новине па ћете тако да прочитате једно лажно истраживање у новинама „Данас“ у којем ће да вам кажу да је мртва трка између СНС и ДС, а онда кад прочитате видећете да је на тоталу 5% разлике, а кад погледате неопредељеност онда ћете да видите да је то скоро 12% разлике. И они вам на то напишу „мртва трка“ и ви после тога можете само да кажете - срам вас било све заједно.

        Све телевизије преносе „мртва трка“, сви у кајрону то преносе, ја морам заиста да им честитам такво понашање режима, такво аутократско понашање, врло се либим да кажем диктаторско понашање иако није далеко од тога и водим рачуна, такво аутократско понашање у 21. веку морам да признам да је мало ко могао да замисли.

„Имамо посла са лажовима најгорег типа!”

        Новинар: Говорили сте о кампањи, случај Колубаре неки људи су хапшени а заправо људи који су блиски режиму, који су учествовали у свему томе....

        Вучић: Слушајте, имате директора Колубаре данас, тог Ћерана који је истакнути мафијаш и за ког сви знају све у Колубари и нико неће да каже ниједну реч.

        Зорана Милановић је одржала толике конференције за новинаре, толико тога говорила о свему томе... а баш њих брига.

        Погледајте молим вас о каквим ми лажовима говоримо. Новинар Ђиласове новине Прес је навео да  је Томислав Николић изговорио како му је част што је разговарао са Ђукановићем. Стајао сам поред Томислава Николића и Мила Ђукановића, Томислав Николић је рекао да му је част и задовољство што се састао са представницима  три политичке странке: Новом српском демократијом, Социјалистичком народном партијом и представницима партије Мила Ђукановића. Дакле, то је оно што је рекао Томислав Николић, а у новинама Драгана Ђиласа сте могли нешто сасвим друго да прочитате и да потпуно другу конотацију добије.

        Ми имамо посла са лажовима најгорег типа, са буквално лажовима најгорег типа, и сад вас питам - а шта је било лоше у свему томе што смо ми тражили већа права за Србе, јел имате нешто да нам замерите? Јел има ту неки проблем? И што желимо да имамо боље односе са Црном Гором него што их имамо данас, због личне сујете и личних разлога који постоје у руководству Србије? Нема никаквог аргумента, него хајде да водимо прљаву кампању.

        Не бринем ја за жуте, одштампаће они билборда милион за Шешеља ако треба покушавајући да неке врате у живот, али народ им се изгледа не да па им нешто не дозвољава, отргао им се народ контроли.

РТС не занима највећа српска странка!

        Ми ћемо ићи кад хоћемо, ко хоће и где хоће, било где на територији Европе, било где на територији света, е тако и у Вуковар и у Книн и у свако друго место на свету и нико нам то забрањивати неће. Ми желимо регионалну стабилност, али нам неће ни режим у Београду ни хрватски бранитељи  нити било ко било када забранити где ћемо и како ми да се крећемо. Баш ми је жао што нема државне телевизије, било им је интересантно да преносе хрватске бранитеље, а став српске највеће странке им изгледа није нарочито интересантно, рекао је Александар Вучић. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари