ДСС: Вучић штедео на терет грађана, уз расипање и корупцију у врховима партијске државе

СА БРНАБИЋ ЋЕМО ИМАТИ ПОКОРНОСТ ПРЕД БРИСЕЛОМ И ПРОМЕНУ ОДНОСА СА РУСИЈОМ

        ПРЕДСЕДНИК Републике Александар Вучић и мандатар Ана Брнабић тврде да ће нова Влада Србије бити влада континуитета и то је једно од ретких обећања за које нема сумње да ће бити остварено. И то је оно што није добро.

        Поред спровођења политике штедње на терет грађана, уз расипање и корупцију у врховима партијске државе, континуитет ће се огледати и у пуној посвећености испуњавању захтева Брисела који се односе на даље кораке ка формалном признавању независности Косова и промене односа са Русијом.

        Најављеним повећањем броја ресора у влади, којим се плаћа подршка СПС-а Александру Вучићу на председничким изборима и избору Ане Брнабић за председника Владе, доказ је да се лидери странака на власти у свом деловању и одлучивању руководе личним и ускостраначким интересима.

        Свако ново министарство кошта и представља трошак на терет буџета. Зато њихово формирање на основу договора о намиривању страначких функционера представља расипање новца из државне касе, обезбеђеног поред осталог смањењем плата и пензија. 

         (саопштење Демократске странке Србије)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Нада's picture
Нада 15:36 17.06.2017.

  • +1
Voting is closed.

Апсолутно се слажем са саопштењем ДСС. Штета је што су се касно пробудили- сви возови су отишли. Али, ако се удруже са малобројним патриотским блоком, велике су шансе за победу на следећим изборима.

За мене је нова нада за Србију Милан Стаматовић, председник општине Чајетина и један од кандидата за председника Србије на изборима 2017. године.

https://www.youtube.com/watch?v=md4Zjm9i0VU

Ово је прави Србин и родољуб.

Додај коментар