ДЈБ понудио Дверима, Белом и Не да(ви)мо Београд заједнички излазак на изборе

ПОКРЕТ УКАЗАО НА „СИВУ ЗОНУ“ У КОЈОЈ СУ СТРАНКЕ КОЈЕ РАДЕ СВЕ ИСТО ШТО И СНС

        ПОКРЕТ Доста је било (ДЈБ) позвао је данас на разговор о београдским изборима покрет Луке Максимовића Белог, Двери и Иницијативу Не да(ви)мо Београд које сматра истинском опозицијом.

        ДЈБ је на свом сајту навео да је позив упућен „истинској, бескомпромисној опозицији да остави разлике по страни, да направи искорак и пригрли оно што нас спаја“.

        У саопштењу ДЈБ је навео да, иако постоје велике идеолошке разлике, препознаје да се ради о поштеним људима који желе истинску промену, демонтажу партијске државе и изградњу уређеног друштва које ће радити у интересу свих грађана.

        „Ствари око којих се слажемо су много важније од ствари око којих се не слажемо“, навео је ДЈБ уз констатацију да избори у Београду не решавају спољнополитичке већ комуналне проблеме.

        ДЈБ је оценио и да између позиције и опозиције постоји сива зона странака које више личе на позицију, које су биле на власти, злоупотребљавале јавна овлашћења и јавне ресурсе и радиле све ово што СНС ради данас.

        „Оне су и даље на власти у неколико општина у Србији и раде исто што ради и СНС. Шабац је најбољи пример. Опозиција или јеси или ниси. Сива зона је камуфлирана позиција, није опозиција“, навео је ДЈБ.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари