Д. Кнежевић Милу: Погрешио сам 2018. са снимком `Коверте`, али са снимком плаве торбе – нећу!

„ДА ЛИ САМ ЛАГАО ЗА СЕН ТРОПЕ,ДУБАИ, АБУ ДАБИ И ПРОВОДЕ У МОЈИМ ВИЛАМА СА ЕСТРАДНИМ ЗВЕЗДАМА?“

Ово је из срећних пајташких времена

* Захваљујем се г. Ђукановићу на позиву да дођем у Црну Гору и доказујем невиност пред његовим правосуђем... Али, нека, за почетак, пристане да се истражи како је за његов рачун саграђена `ничија кућа` на Горици, како је преко кастоди рачун фиктивним трансакцијама формално постао милионер продајући акције Прве банке, како је узео 1,5 милион кредита од Пиреус банке, како је и колики дио колача узео продајући акције државних предузећа Телеком и ЕПЦГ“

* „Тврди да сам ја лажов, а он је ухваћен у лажи и то пред ТВ камерама када је слагао да нема фирму на Кипру. Када му је извучен папир, онда се присјетио да је ипак има. Та његова фирма је служила да преко ње контролише свој удио у Болници Мељине, што је био услов да ми дозволи да учествујем у њеној приватизацији“

* ФАКТИ: Из Брисела многи још тврде да је Ђукановићев Монтенегро најдаље одмакао на `европском путу` и да јеузор другима на `Западном Балкану`. наравно, нарочито Србији. А замислите да је овај Д. Кнежевић пола од овога износио против Слободана Милошевића! Како би ЕУ и `независни медији` и хорови тобожњих НВО грмили против и њега и Србије! А поводом НАТО-Ђукановића апсолутна НАТО-тишина!  

______________________________________________________________________

        ПРЕДСЈЕДНИК Атлас групе Душко Кнежевић саопштио је да је председник Црне Горе Мило Ђукановић у његовим кућама боравио стотинама пута, те да је узимао и торбе и кесе и много тога.

        "Снимци су јасни, а и тон је добар. Неки наши амерички заједнички пријатељи су ми сугерисали да снимак "Коверте" пустим прије него се кандидаовао на предсједничким изборима 2018. Тврдили су да онда не би никада био изабран. Могуће да сам погријешио тада, зато са снимком торбе нећу погријешити", истакао је Кнежевић.

        Он је реаговао на јучерашњу изјаву Ђукановића који је одговарајући на питање на конференцији за медије поводом две године мандата, да ли је добио снимак од Кнежевића са плавом торбом и новцем, за који он тврди да му је достављен, одговорио да не може потврдити да је добио било какву торбу.

        Ђукановић је притом Кнежевића назвао и "патолошким лажовом".

        "Захваљујем се г. Ђукановићу на позиву да дођем у Црну Гору и доказујем невиност пред његовим правосуђем. Чак сам и то спреман да урадим, ако он прво дозволи да се отворе истраге о украденим милионима - његовим и његове фамилије и љубавница. Нека, за почетак, пристане да се истражи како је за његов рачун саграђена "ничија кућа" на Горици, како је преко кастоди рачун фиктивним трансакцијама формално постао милионер продајући акције Прве банке, како је узео 1,5 милион кредита од Пиреус банке, како је и колики дио колача узео продајући акције државних предузећа Телеком и ЕПЦГ", рекао је Кнежевић.

        Он је додао да пошто Ђукановић за њега каже да је лажов и лопов, опет га позива да скупи храбрости да се директно сучеле на ТВ станици коју Ђукановић одабере или пред анкетним одбором Скупштине Црне Горе.

        "Била би то прилика да сви виде ко је лажов и лопов, јер ја добро знам одакле је мој капитал и како сам га стицао. Никада нисам био под истрагом док он није одлучио да покуша да ми отме имовину. Њега је од оптужнице за шверц цигарета сачувао предсједнички имунитет, који му ипак није био учинковит када га је мрежа истраживачких новинара ОЦЦРП 2015. означила као мафијаша године", рекао је Кнежевић.

        Председник Атлас групе је казао да Ђукановић њега познаје као и он њега.

        „Па нека г. Ђукановић изволи. Ја немам нечисту савјест, од својих гријеха не бјежим, а он нека покуша да демантује све што знам о његовој нечистој савјести. Ако бјежи од сучељавања са мном, од ње не може побјећи. Овом приликом ћу га само подсјетити да је он већ ухваћен у лажи и то пред ТВ камерама када је слагао да нема фирму на Кипру. Када му је извучен папир, онда се присјетио да је ипак има. Та његова фирма је, као што сам већ објаснио, служила да преко ње контролише свој удио у Болници Мељине, што је био услов да ми дозволи да учествујем у њеној приватизацији. Ако сам ја лажов, постављам му питање: Да ли сам лагао за Сен Тропе, Дубаи, Абу Даби и проводе у мојим вилама са регионалним естрадним звијездама?", поручио је Кнежевић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари