Трифуновић: Имао сам директну понуду да за пола милиона постанем конструктивна опозиција

ОДБИО ДА ОТКРИЈЕ ВИШЕ, НАГЛАСИВШИ ДА НЕ ЖЕЛИ ДА БУДЕ ОНАЈ КОЈИ ТАРГЕТИРА И ПРЕСУЂУЈЕ

* Председник Покрета слободних грађана навео да сеслично осећао кад су му нудили да уђе у "Фарму" јер је то више-мање исто“: „Нуде ти новац неки људи, да погазиш преко свега што јеси и да будеш саучесник у уништавању свега што је добро и вредно у овој држави, да осрамотиш родитеље, пријатеље и колеге, да учествујеш у ништавној трци пацова за паре

________________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИК Покрета слободних грађана Сергеј Трифуновић изјавио је да је понуда да за пола милиона буде конструктивна опозиција била директна, али да неће да прича детаље јер то нису информације за новине него за тужилаштво.

        „Не желим да будем онај ко таргетира и пресуђује. Ја сам обнародовао оно што мислим да људи треба да знају, било да су политични или аполитични", рекао је Трифуновић за лист Блиц.

        Како је навео, осећао се слично као кад су му нудили да уђе у "Фарму" јер је то "више-мање исто".

        „Нуде ти новац неки људи, да погазиш преко свега што јеси и да будеш саучесник у уништавању свега што је добро и вредно у овој држави, да осрамотиш родитеље, пријатеље и колеге, да учествујеш у ништавној трци пацова за паре", нагласио је Трифуновић.

        То је све, како је рекао, јефтино.

        „Они се бацају неким великим парама, али свако ко прода нешто што не би требало да буде за продају је врло јефтин. Исто је и са онима који то купују", навео је Трифуновић.

      

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари