Обрадовић: Штрајк глађу све док власт и опозиција не седну за преговарачки сто

„МОРА НЕШТО ДА СЕ ДЕСИ ДА СЕ ПРОМЕНИ ОВАЈ РИТАМ КОЈИ ВОДИ ГРАЂАНСКОМ РАТУ“

* Тврди да те преговоре не може да организује председник Србије Александар Вучић јер сматра "да он нема више ауторитет за тако нешто", већ да би на разговоре могла да позове нека истакнута личност из редова српског народа и сви би се одазвали

__________________________________________________________________

        ПРЕДСЕДНИК покрета "Двери" Бошко Обрадовић изјавио је данас да неће прекинути штрајк глађу "све док власт и опозиција не седну за преговарачки сто".

        Обрадовић је новинарима испред Скупштине казао да те преговоре не може да организује председник Србије Александар Вучић јер сматра "да он нема више ауторитет за тако нешто", већ да би на разговоре могла да позове нека истакнута личност из редова српског народа и "сви би се одазвали".

        "Мора нешто да се догоди да се промени овај ритам који води до грађанског рата, власт је та која мора да направи неки корак, да позове за преговарачки сто", истакао је Обрадовић.

        Он је рекао за Н1 да је "људски да седну за исти сто и да разговарају".

        "Морамо се договорити ако смо људи… Не можемо да се окупљамо око Александра Вучића, можемо да се окупимо око Устава, закона, демократије. Не може Вучић да одређује, да он командује", рекао је Обрадовић.

        Он је додао да је штрајк глађу нешто најнормалније што је могао да уради, а што су од њега захтевали последњих месеци.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари