Обрадовић: Власт се спрема да ухапси једног члана владе и - мене

ТЕЛЕВИЗИЈА О2 СПРЕМА ЕМИСИЈУ ПОСВЕЋЕНУ ПОКРЕТУ ДВЕРИ И БОШКУ ОБРАДОВИЋУ“

* „Сви протести имају за циљ да покажу ширину опозиционог бунта против актуелне власти и наше неодступање од захтева изнетих на великом опозиционом протесту 13. априла у Београду, а то су пре свега слободни медији и слободни и фер избори, којих неће бити док не буде слободних медија и дебате између власти и опозиције. Трагедија је да ова власт не пристаје на било какав дијалог

__________________________________________________________________________

         ПРЕДСЕДНИК Двери Бошко Обрадовић рекао је данас у Чачку да се актуелна власт, према његовим информацијама, спрема да ухапси једног члана српске владе и њега,  "под изговором борбе против криминала и корупције".

         "Према мојим информацијама из кругова блиских власти Александра Вучића, актуелна власт планира хапшење једног министра из Владе Србије како би показала да се бави борбом против криминала и корупције. Према другој информацији из истог извора, спрема се и моје хапшење, у пакету са хапшењем тог министра, под изговором борбе против криминала и корупције", рекао је Обрадовић на конференцији за новинаре у Чачку.

         Обрадовић је додао да има информације и да ТВ О2 припрема специјалну емисију посвећену Дверима и њему.

         "Овог или следећег викенда ТВ О2 наставља рат против противника власти и следећа специјална емисија биће посвећена Дверима и мени лично и то ће бити само једна у низу припремних активности да се ова власт медијски обрачуна са лидерима опозиције", рекао је Обрадовић.

         Он је оценио да су "мете" таквих специјалних емисија већ били лидери опозиције Драган Ђилас и Вук Јеремић и да је "очито" да је он трећи који ће "добити такву емисију".

         Обрадовић је оценио да су Двери већ годину дана "жртва прогона" од стране државних органа, да су више пута званичне институције проверавале финансије Двери и да нису успели ништа да пронађу.

         "Они сада грозничаво траже инсајдере у редовима Двери који би били њихови сарадници како би оптужили Двери за разне малверзације, злоупотребу државних пара, за шта већ годину дана не могу да пронађу никакве доказе. Спрема се завршна фаза рата против опозиције, очито је да режим губи популараност и да му пада рејтинг", рекао је Обрадовић.

         Он је истакао да је у суботу 1. јуна шест месеци од првог протеста опозиције који је одржан у Крушевцу под називом "Стоп крвавим кошуљама" и да се због тога Слободна зона сели у Крушевац.

         Обрадовић је најавио да ће 8. јуна, када се навршава пола године од првог протеста "Стоп крвавим кошуљама" одржаног у Београду, бити одржани протести у више десетина градова у Србији.

         "Сви протести имају за циљ да покажу ширину опозиционог бунта против актуелне власти и наше неодступање од захтева изнетих на великом опозиционом протесту 13. априла у Београду, а то су пре свега слободни медији и слободни и фер избори, којих неће бити док не буде слободних медија и дебате између власти и опозиције. Трагедија је да ова власт не пристаје на било какав дијалог", рекао је Обрадовић.

         (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари