Јеремић: Бојкот институција мора бити тоталан и морамо остати једниствени

ПРЕДСЕДНИК НС: „ПРОТЕСТИ МОРАЈУ БИТИ НЕПРЕСТАНИ И ОДРЖАВАТИ СЕ СВУДА“

 

         ПРЕДСЕДНИК  Народне странке (НС) Вук Јеремић изјавио је данас, непосредно пошто је та станка преузела дежурство у Слободној зони, у близини зграде Председништва, да протести морају бити непрестани и да се одржавају свуда.

         "Бојкот институција мора бити тоталан и морамо остати једниствени, све остало је мање битно", изјавио је  Јеремић.

         Народној странци су дежурство предали представници Нове странке и Покрета слободних грађана (ПСГ) коју су нагласили да је то "зона, слободна од пропаганде Алексанара Вучића".

         Председник Савета Нове странке Арис Мовсесијан је рекао да је дежуство протекло без проблема и подсетио да грађани могу да разговарају са посланицима који бојкотују рад републичког парламента и одборницима из Асоцијације слободних одборника.

         Члан Председништва ПСГ Петар Милетић је подсетио на захтеве опозиције -  избор новог састава Регулаторног тела за електронске медије, ново руководство Радиотелевизије Србије и Радио телевизије Војоводине и, пре свега, стварање услова за фер изборе.

         Слободна зона формирана је у суботу на протесту Један од пет милиона и Сви као један, уз најаву да ће се ту свакодневно бити организовани различити садржаји.

         (Бета)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари