Амерички борац за права породице подржао руски закон о заштити деце од геј-пропаганде

ДОКТОР ПРАВА И ТЕОЛОГИЈЕ СКОТ ЛАЈВЛИ

УПУТИО ПИСМО ЗАХВАЛНОСТИ ВЛАДИМИРУ ПУТИНУ

Скот Лајвли

  • Ви и Влада Русије сте пример моралног лидерства, на срамоту влада Западне Европе и Северне Америке, али немојте да помислите да сте усвајањем закона потпуно решили проблем. Битка коју водите против хомосексуализације вашег друштва, тек је почела
  • Бићете изненађени колико ће агресивно у наредним месецима и годинама многи светски лидери деловати како би Вас заплашили и натерали да капитулирате пред захтевима хомосексуалаца
  • Хомосексуализам настоји да уведе казнене мере против оних који се због својих убеђења не слажу с њим - упозорио је председник америчког Друштва Abiding Truth Ministries

        ЈЕДАН од најактивнијих учесника покрета за заштиту породице, амерички пастор Скот Лајвли, послао је председнику Русије Владимиру Путину отворено писмо поводом усвајања закона о заштити деце од пропагирања нетрадиционалних сексуалних односа у Русији. 

        Он се захвалио народу Русије за чврст и недвосмислен став о тој пошасти.

        Амерички правник, писац, доктор права и теологије Скот Лајвли сматра да су председник Путин и Влада Русије „пример моралног лидерства, на срамоту влада Западне Европе и Северне Америке“.

        „Литванија, Молдавија, Мађарска и Украјина већ следе пример Ваше принципијелности. Ви сте међународном покрету за заштиту породице дали реалну наду да ћемо, на крају крајева, успети да се изборимо са том погубном сексуалном кампањом, која вређа људско достојанство у целом свету“ - написао је Лајвли.

        Он је истовремено упозорио да ће у наредним годинама на Русију бити извршен огроман притисак:

        „Као један од искусних предводника покрета за заштиту породице, који је у Вашу земљу долазио 2006. и 2007. и који се залагао управо за ову политику коју спроводите, желим да Вас упозорим - немојте да помислите да сте усвајањем овог закона потпуно решили проблем. Битка коју водите против хомосексуализације вашег друштва, тек је почела и бићете изненађени колико ће агресивно у наредним месецима и годинама многи светски лидери деловати како би Вас заплашили и натерали да капитулирате пред захтевима хомосексуалаца“.

        Према мишљењу пастора Лајвлија, хомосексуализам „настоји да уведе казнене мере против оних који се због својих убеђења не слажу с њим“.

        Он у писму одбацује поређење мера забране пропагирања хомосексуализма са геноцидом, јер, по његовом мишљењу, „немачки фашизам је био створен и промовисан од стране мушкараца-хомосексуалаца“.

        Пастор се нада да ће пример Русије бити одлучујући и за друге земље: „Могуће је да ће, захваљујући Вашем примеру, људи добре воље из наше и Ваше земље, удружени поново, моћи заједничким напорима да заштите будућност човечанства од фашистичког Левијатана, као што смо већ једном урадили у време Другог светског рата“.

        Скот Даглас Лајвли је и председник Друштва Abiding Truth Ministries - конзервативне хришћанске организације, а до недавно је био на челу калифорнијског одељења Америчког удружења породица.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари